barczykp Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 W terminarzu ujrzałem że na giełdzie w Świętochłowicach będzie firma napenti czy to prawda? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 Tak to prawda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcino305 Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 Super ,że będzie NEPENTI Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeo Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 ludzie...czy wy śpicie na tym forum.. O_o...przecież pisze jak byk że będzie nepenti na tej giełdzie...btw ja zabieram moją Myshe i też się na niej pojawimy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barczykp Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Do zobaczenia na giełdzie pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 my tu wlasnie zasuwamy i pakujemy zamowienia Znowu bede pol przytomny Do zobaczenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czatol Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Nie umie się doczekac zamówienia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 29 Września 2007 Autor Share Napisano 29 Września 2007 3 zdjecia z giełdy Łukasz i ja Pessos z dziewczyną i ja Stoliki nepenti Reszta TUTAJ! Zapraszam! Było nas wielu!, tj: kiler, łukasz, psuja, rosiczka, matek, chocolate, olgierd, pk, nesprim, nativ, turim, renfri, amadeo, madzia, danon, szczympek, barczykp, marcino305, nawankwo, pysie, blindek i albert ... jeszcze ktos? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczympek Napisano 29 Września 2007 Share Napisano 29 Września 2007 (edytowane) Jeszcze ja, barczykp i Marcino305... Edytowane 29 Września 2007 przez szczympek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 29 Września 2007 Share Napisano 29 Września 2007 Noo super bylo i tym razem:) gdyby nie te 2 godziny na dworcu pks ;] byłoby świetnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blindek Napisano 29 Września 2007 Share Napisano 29 Września 2007 ja też byłem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 29 Września 2007 Share Napisano 29 Września 2007 my też byliśmy jak i reszta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 29 Września 2007 Share Napisano 29 Września 2007 (edytowane) No i oczywiście nie zapominajcie o nas Giełda udana, sprzedawałem agamki i roślinki z Albertem i Konradem. Kupiłem różne dodatki (sepie, oseski, termometr, tube plastikową) no i roślinki zamówione u Pysiów :-) Niestety tym razem bez żadnego gada , moja pierwsza giełda w Świonach, z której nie wylazłem z jaszczurem . No ale na następnej się zaszaleje xD Pozdro :-)) Edytowane 29 Września 2007 przez Nwankwo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barczykp Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 No i Nwankwo i Albert dawali doniczki gratis do zakupów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Tylko troche malo tych doniczek mieliscie, bo jak przyszedlem to braklo ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi