PYSIE Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 a my wrócilismy pełnym samochodem do domu 4 terraria .....bo mamay mało :) mały gekonik ..... bo ktoś musi meszkać w jednym z terrariów :) trochę wyposażenia .... bo jakoś goło było w pustych terrariach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Pysie a do czego to terrarium piramida? Dla mrówek? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Atmosfera jak zawsze super, pomimo tego, że skończyły się roślinki, które chciałem, ale w zamian kupiłem sobie nowego gekonika Pozdro dla wszystkich, którzy byli, a w szczeglóności dla Nesprima, który dzielnie dotrzymywał nam towarzysta, czekając z nami na nasz autobus. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pessos Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Witam misiaczki, Oli i ja też tam byliśmy co widać na zdjęciu z misiakiem W bilansie dnia odnotowano przyrost w postaci 1x Cephalotus follicularis 2x Tropiocolotes steudneri ( gekony pigmejskie - błędnie opisane przez sprzedawcę jako gekonik piaskowy ) - już polują i chyba mają się dobrze Pozdrawiam wszystkich, którym było dane zamienić ze mną słówko i mam nadzieję do zobaczenia w Sosnowcu Szymon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 (edytowane) a w szczeglóności dla Nesprima, który dzielnie dotrzymywał nam towarzysta, czekając z nami na nasz autobus. Ta, ale jak usłyszał że sie autobus zepsuł to i on nas opuścił. P.S czekam na prolifiere Edytowane 30 Września 2007 przez chocolate014 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nesprim Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Imo znacznie lepiej było niż na poprzedniej. Kupiłem prawie wszystko co chciałem, że nie wspomnę o atmosferze. Kilka sadzonek liściowych na przyszłą giełdę już się robi w tym i wspomniana prolifera. Szczególne pozdrowienia dla Matka, chocolate014 i jego mączniaków( z naciskiem na mączniaki ), niektóre motywy na długo mi się wyryją w pamięci no i oczywiście dla całej reszty giełdowych bywalców . P.S mam nadzieję, że gekonica już otrzymała należne jej imię. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Za to ja w przeciwieństwie do Nwankwo przesadziłem z zakupami i przez przypadek domek u mnie znajdą dwa ( a nie jeden, jak chciałem ) lamprarty Sunglow Dzięki wszystkim za mile spędzony czas i poznanie nowych forumowiczów Doniczek na wystawę w Sosnowcu mogę wziąć do woli Skąd miałem wiedzieć, że będzie takie zainteresowanie 5,5... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 5 Października 2007 Share Napisano 5 Października 2007 (edytowane) Za to ja w przeciwieństwie do Nwankwo przesadziłem z zakupami i przez przypadek domek u mnie znajdą dwa ( a nie jeden, jak chciałem ) lamprarty Sunglow Dzięki wszystkim za mile spędzony czas i poznanie nowych forumowiczów Doniczek na wystawę w Sosnowcu mogę wziąć do woli Skąd miałem wiedzieć, że będzie takie zainteresowanie 5,5... Przeciez pisalem do Ciebie na gg ze 50 wezme ;], aha i nie bedzie mnie w sosnowcu niestety czekam na duuzo fotek Edytowane 5 Października 2007 przez chocolate014 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi