Skocz do zawartości

Giełda Świętochłowice - 29 Wrzesień 2007

Rekomendowane odpowiedzi

a my wrócilismy pełnym samochodem do domu :)

4 terraria .....bo mamay mało :):):)

mały gekonik ..... bo ktoś musi meszkać w jednym z terrariów :):):)

trochę wyposażenia .... bo jakoś goło było w pustych terrariach :P

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Atmosfera jak zawsze super, pomimo tego, że skończyły się roślinki, które chciałem, ale w zamian kupiłem sobie nowego gekonika ;) Pozdro dla wszystkich, którzy byli, a w szczeglóności dla Nesprima, który dzielnie dotrzymywał nam towarzysta, czekając z nami na nasz autobus.

Odnośnik do odpowiedzi

Witam misiaczki,

Oli i ja też tam byliśmy co widać na zdjęciu z misiakiem :P

W bilansie dnia odnotowano przyrost w postaci

1x Cephalotus follicularis

2x Tropiocolotes steudneri ( gekony pigmejskie - błędnie opisane przez sprzedawcę jako gekonik piaskowy ) - już polują i chyba mają się dobrze :)

Pozdrawiam wszystkich, którym było dane zamienić ze mną słówko i mam nadzieję do zobaczenia w Sosnowcu ;)

Szymon

Odnośnik do odpowiedzi

a w szczeglóności dla Nesprima, który dzielnie dotrzymywał nam towarzysta, czekając z nami na nasz autobus.

Ta, ale jak usłyszał że sie autobus zepsuł to i on nas opuścił.

P.S czekam na prolifiere :D

Edytowane przez chocolate014
Odnośnik do odpowiedzi

Imo znacznie lepiej było niż na poprzedniej. Kupiłem prawie wszystko co chciałem, że nie wspomnę o atmosferze. Kilka sadzonek liściowych na przyszłą giełdę już się robi w tym i wspomniana prolifera. Szczególne pozdrowienia dla Matka, chocolate014 i jego mączniaków( z naciskiem na mączniaki :P ), niektóre motywy na długo mi się wyryją w pamięci :D no i oczywiście dla całej reszty giełdowych bywalców ;).

P.S mam nadzieję, że gekonica już otrzymała należne jej imię.

Odnośnik do odpowiedzi

Za to ja w przeciwieństwie do Nwankwo przesadziłem z zakupami i przez przypadek domek u mnie znajdą dwa ( a nie jeden, jak chciałem ) lamprarty Sunglow :D

Dzięki wszystkim za mile spędzony czas i poznanie nowych forumowiczów ;)

Doniczek na wystawę w Sosnowcu mogę wziąć do woli :D Skąd miałem wiedzieć, że będzie takie zainteresowanie 5,5...

Odnośnik do odpowiedzi

Za to ja w przeciwieństwie do Nwankwo przesadziłem z zakupami i przez przypadek domek u mnie znajdą dwa ( a nie jeden, jak chciałem ) lamprarty Sunglow :D

Dzięki wszystkim za mile spędzony czas i poznanie nowych forumowiczów ;)

Doniczek na wystawę w Sosnowcu mogę wziąć do woli :D Skąd miałem wiedzieć, że będzie takie zainteresowanie 5,5...

Przeciez pisalem do Ciebie na gg ze 50 wezme ;], aha i nie bedzie mnie w sosnowcu niestety :( czekam na duuzo fotek

Edytowane przez chocolate014
Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.