Skocz do zawartości

Foto Relacja Z Wizyty W: Ogrodzie Botanicznym U. W.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wczoraj (2007-08-05) byłem w Ogrodzie Botanicznym Uniwersytetu Warszawskiego.

Porobiłem trochę zdjęć i wykonałem z nich galerię (link:http://perkere.boo.pl/galeria_roslin/).

Niestety przy większości roślin albo w ogóle niema etykiet albo są nieczytelne, zdjęcia robione były komórką więc ich jakość może pozostawiać nieco do życzenia, jeśli ktoś znajdzie jakieś błędy w opisach lub zidentyfikuję którąś z roślin to zmienię opis.

I jeśli ktoś chciałby odwiedzić szklarnie to są otwarte tylko w niedzielę od 10.00 do 17. cena biletów na szklarnie i na ogród to ok 10 zł za normalny i ok 6 za ulgowy ;).

Odnośnik do odpowiedzi

nie pod słońce tylko do góry i pod światło wiem że to błąd ale niestety nie miałem możliwości stanąć wyżej i robić w dół, może uda mi sie wyciągną kolegę z lepszym aparatem, w tą niedziele, to porobimy lepsze ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.