Waleń Napisano 6 Sierpnia 2007 Share Napisano 6 Sierpnia 2007 Witam wczoraj (2007-08-05) byłem w Ogrodzie Botanicznym Uniwersytetu Warszawskiego. Porobiłem trochę zdjęć i wykonałem z nich galerię (link:http://perkere.boo.pl/galeria_roslin/). Niestety przy większości roślin albo w ogóle niema etykiet albo są nieczytelne, zdjęcia robione były komórką więc ich jakość może pozostawiać nieco do życzenia, jeśli ktoś znajdzie jakieś błędy w opisach lub zidentyfikuję którąś z roślin to zmienię opis. I jeśli ktoś chciałby odwiedzić szklarnie to są otwarte tylko w niedzielę od 10.00 do 17. cena biletów na szklarnie i na ogród to ok 10 zł za normalny i ok 6 za ulgowy . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogrodnik1992 Napisano 6 Sierpnia 2007 Share Napisano 6 Sierpnia 2007 fajne fotki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnum Napisano 7 Sierpnia 2007 Share Napisano 7 Sierpnia 2007 dobre foto 5 z + Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waleń Napisano 7 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2007 nabijacie sie są na granicy tragedii Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 7 Sierpnia 2007 Share Napisano 7 Sierpnia 2007 kilka fotek jest do przyjęcia ... reszta to rozmazane albo nie widoczne "cuś" nie rób zdjęć pod słońce no ale za chęci 3 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waleń Napisano 9 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2007 nie pod słońce tylko do góry i pod światło wiem że to błąd ale niestety nie miałem możliwości stanąć wyżej i robić w dół, może uda mi sie wyciągną kolegę z lepszym aparatem, w tą niedziele, to porobimy lepsze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi