Skocz do zawartości

Drapieżne Rośliny W Śląskim Zoo

Rekomendowane odpowiedzi

Jak przyjade ze zlotu CT (tj. po 12 sierpnia) to może z kimś sie wybiore :)

Po 12 sierpnia to już nie będzie czego oglądać :P

Prawdziwy las drapieżników wypełni od piątku do niedzieli pawilon słoniarni.

Może uda mi się tam wybrać i porobić pare fotek to wrzucę na stronkę ;)

Edytowane przez Romeo
Odnośnik do odpowiedzi

Znalazłem takie coś:

http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,4374543.html

jeżeli ktoś się wybierze to prosze o fotki, bo mi się nie uda wybrać niestety

Uuuu - widzę, że Dariusz Chojnacki ze sklepiku przy łódzkiej Palmiarni jest zamieszany w organizację wystawy. Proszę uważać na ewentualne transakcje. Szczególnie przestrzegam - z własnego doświadczenia - przed płaceniem z góry za obiecane gatunki.

Michał

Odnośnik do odpowiedzi

Byc moze sie wybiore jak wroce z zagranicy po 16-tym, z czystej ciekawosci, choc szczerze powiedziawszy nie spodziewam sie zadnych rewelacji...

:D Hahaha

Niedoczytalem sorry :D

Wybaczcie... Oczywiscie, juz nie bedzie po co jechac ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Dariusz Chojnacki u mnie ma zła opinie jak przyjechał do Poznania i zoaczylem jego podejcie do roślin :/ tylko kasa sie liczy :/ Dowiedziałem sie tez ze muchołówki potrzebuja wysoka wilgtnosc a akwarium jest koniecznośą. Jak to uslyszalem to go wyśmiałem. Tylko uwaga na ceny minimuj 10 zł wieksze niz w nepenti :D

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem... nic specjalnego :D z dzbaneczników Miranda, Ventrata, Hookeriana, Rafflesiana i jeszcze parę innych :P na pływaczach się nie znam ale było ich naprawdę niewiele chyba 1-3, najwięcej było rosiczek, kapturnic i muchołówek ale też się rewelacji nie spodziewajcie ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Nepenthes

A ja mam dobrą opinię. Obejrzałem i kupiłem darlingtonie, a muchołówki opłacają się 100 razy bardziej niż w nepenti, widzę co kupuję, w nepenti taka mała kosztuje 30 zł, a tam kupiłem olbrzyma za 4o zł...

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.