mmandi Napisano 8 Sierpnia 2007 Share Napisano 8 Sierpnia 2007 Znalazłem takie coś: http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,4374543.html jeżeli ktoś się wybierze to prosze o fotki, bo mi się nie uda wybrać niestety Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 8 Sierpnia 2007 Share Napisano 8 Sierpnia 2007 Jak przyjade ze zlotu CT (tj. po 12 sierpnia) to może z kimś sie wybiore Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romeo Napisano 8 Sierpnia 2007 Share Napisano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) Jak przyjade ze zlotu CT (tj. po 12 sierpnia) to może z kimś sie wybiore Po 12 sierpnia to już nie będzie czego oglądać Prawdziwy las drapieżników wypełni od piątku do niedzieli pawilon słoniarni. Może uda mi się tam wybrać i porobić pare fotek to wrzucę na stronkę Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez Romeo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olgierd Napisano 8 Sierpnia 2007 Share Napisano 8 Sierpnia 2007 Znalazłem takie coś: http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,4374543.html jeżeli ktoś się wybierze to prosze o fotki, bo mi się nie uda wybrać niestety Uuuu - widzę, że Dariusz Chojnacki ze sklepiku przy łódzkiej Palmiarni jest zamieszany w organizację wystawy. Proszę uważać na ewentualne transakcje. Szczególnie przestrzegam - z własnego doświadczenia - przed płaceniem z góry za obiecane gatunki. Michał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 9 Sierpnia 2007 Share Napisano 9 Sierpnia 2007 Byc moze sie wybiore jak wroce z zagranicy po 16-tym, z czystej ciekawosci, choc szczerze powiedziawszy nie spodziewam sie zadnych rewelacji... Hahaha Niedoczytalem sorry Wybaczcie... Oczywiscie, juz nie bedzie po co jechac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 9 Sierpnia 2007 Share Napisano 9 Sierpnia 2007 Dariusz Chojnacki u mnie ma zła opinie jak przyjechał do Poznania i zoaczylem jego podejcie do roślin :/ tylko kasa sie liczy :/ Dowiedziałem sie tez ze muchołówki potrzebuja wysoka wilgtnosc a akwarium jest koniecznośą. Jak to uslyszalem to go wyśmiałem. Tylko uwaga na ceny minimuj 10 zł wieksze niz w nepenti Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nesprim Napisano 10 Sierpnia 2007 Share Napisano 10 Sierpnia 2007 Byłem... nic specjalnego z dzbaneczników Miranda, Ventrata, Hookeriana, Rafflesiana i jeszcze parę innych na pływaczach się nie znam ale było ich naprawdę niewiele chyba 1-3, najwięcej było rosiczek, kapturnic i muchołówek ale też się rewelacji nie spodziewajcie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nepenthes Napisano 13 Sierpnia 2007 Share Napisano 13 Sierpnia 2007 A ja mam dobrą opinię. Obejrzałem i kupiłem darlingtonie, a muchołówki opłacają się 100 razy bardziej niż w nepenti, widzę co kupuję, w nepenti taka mała kosztuje 30 zł, a tam kupiłem olbrzyma za 4o zł... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi