Krzysiek1991 Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 Opowiem Ci na twoje pytanie ale nie zbaczajmy z tematu. Postaw roślinki w jakieś altanie czy w pokoju gdzie jest zakrecony kaloryfer i nie ma ogrzewania panuje tam temperatura 15-17*C Mi udało sie roslinki tak przezimować Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 2 Września 2007 Autor Share Napisano 2 Września 2007 Chciał bym napisać że rośłinki w tym rosną jak na drożdżach . Podlewam je na dodatek wodą z kranu i one mają większe kropelki niż te co są w domu nie do uwierzenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fremik Napisano 3 Września 2007 Share Napisano 3 Września 2007 Ładnie, taka tańsza opcja zamiast szklarni/greenhouse'u lecz trzeba uważać na temperature i to bardzo; u mnie (szklarnie) gdy zostawiałem ją bez maty na dachu temperatura wzrastała nawet do 60stopni (oczywiście nie było wewnątrz roślin - dni prób) - więc ciągła wentylacja i kontrolowanie warunków to konieczność, ale fakt na zewnątrz rośliny przybierają dopiero prawdziwych barw i znakomicie rosną! pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi