Kuba Napisano 15 Sierpnia 2007 Share Napisano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam Ja i Heimdall organizujemy małe spotkanko w SCC i zapraszamy! Można się wymienić nasionami czy roślinami, miło spędzić czas przy fastfoodach czy sklepach 24 sierpnia 2007 - Piątek Silesia City Center (proponuję piętro w Empiku) Startujemy ok. 12.00 Jeżeli ktoś chciałby wpaść a nie zna Katowic albo nie wie jak dojechać, zapraszam na gg moje lub Heimdall'a Lista (uaktualniana): ' Heimdall ' Romeo ' Czatol ' Nwankwo ' Alberciarz Możliwe że będą: ' Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez Kuba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 15 Sierpnia 2007 Share Napisano 15 Sierpnia 2007 No of korz bede Zapraszamy! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czatol Napisano 15 Sierpnia 2007 Share Napisano 15 Sierpnia 2007 Niestety mnie nie będzie, szkoda że nie jest tak jak ostatnio w sobotę :/ Trudno będziemy się widzieć na giełdzie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 15 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2007 No niestety ale w sobote ja nie moge. Chyba ze jak chcecie beze mnie .. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czatol Napisano 15 Sierpnia 2007 Share Napisano 15 Sierpnia 2007 To może za tydzień w sobotę, bo też trochę za późno napisałeś ten temat. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 15 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2007 U mnie nie da rady chyba.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romeo Napisano 16 Sierpnia 2007 Share Napisano 16 Sierpnia 2007 Jeśli nic się nie zmieni to jak najbardziej przybędę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 16 Sierpnia 2007 Share Napisano 16 Sierpnia 2007 Chyba przełożymy o tydzień, co Wy na to? Bo licho z frekwencją... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 16 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2007 No to cyku pyku, abrakadabra i sie zrobi. Przekładamy chyba nikt nie jest zły ;> ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czatol Napisano 16 Sierpnia 2007 Share Napisano 16 Sierpnia 2007 To ja będe tylko piątek czy sobota ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 16 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2007 (edytowane) Można się wymienić nasionami czy roślinami, miło spędzić czas przy fastfoodach czy sklepach 24 sierpnia 2007 - Piątek Silesia City Center (proponuję piętro w Empiku) Startujemy ok. 14.00 napisane że piatek Edytowane 16 Sierpnia 2007 przez Kuba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 16 Sierpnia 2007 Share Napisano 16 Sierpnia 2007 (edytowane) Jutro bym nie mógł - jade w góry. Jeżeli nic sie nie zmieni to za tydzień zawitam . Albert też chyba będzie Pozdrawiam Edytowane 16 Sierpnia 2007 przez Nwankwo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romeo Napisano 16 Sierpnia 2007 Share Napisano 16 Sierpnia 2007 (edytowane) No to cyku pyku, abrakadabra i sie zrobi. Przekładamy chyba nikt nie jest zły ;> ? Ja się nie obrażę Mieszkam 15 min drogi pieszo od SCC więc mi to obojętne Edytowane 16 Sierpnia 2007 przez Romeo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 17 Sierpnia 2007 Share Napisano 17 Sierpnia 2007 Owszem, jak się nic nie zmieni i żadne ważne plany mnie nie zatrzymają z przyjemnością przybędziemy z Mateuszem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 19 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2007 Heimdall poprosił ;] o przełożenie spotkania o godzine wczesniej. Przekładamy na 12 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi