Heimdall Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 Tak więc: SCC 12:00 górne piętro w Empiku piątek, 24 sieprnia 2007 W razie pytań pisać na gg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 21 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2007 Witam. Z przykrością informuję że głównego organizatora czyli mnie na spotkaniu nie będzie gdyż zachorowałem. Sorry wielkie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 21 Sierpnia 2007 Share Napisano 21 Sierpnia 2007 uu , szkoda Szybkiego powrotu do zdrowia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Ale reszta potwierdza udział? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Ja i Albert powinniśmy być Mamy oferte na wymiane : http://nepenti.pl/forumpl/index.php?showto...amp;#entry57163 Jeżeli ktoś zainteresowany, możemy się wymienić roślinkami na spotkaniu Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czatol Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Coś mało ludu będzie :/ Spotkanie odwołane z powodu małej ilości osób! Edytowane 24 Sierpnia 2007 przez Heimdall Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 24 Sierpnia 2007 Share Napisano 24 Sierpnia 2007 Potiwerdzam Kuba i Riv chorzy... reszta sie nie odzywa... to z czterech nie ma co robić Przekładamy na koniec września wstępnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi