fly guy Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Nie no, bomba. Niektóre dzbaneczniki zapierają dech.... Mimo wszystko najfajniejsze zdjęcie dotyczy kaktusa - nr 99 w galerii 1. Pysie, dzięki za relację. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 22 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2007 fly guy napisał: Nie no, bomba. Niektóre dzbaneczniki zapierają dech.... Mimo wszystko najfajniejsze zdjęcie dotyczy kaktusa - nr 99 w galerii 1. Pysie, dzięki za relację. Jesli sie uda, to jeszcze dzis przybeda 2 nowe galerie, ale to zalezy, jak zmeczony bedzie Pan Pys po pracy. Poki co opublikowane galerie pochodza z jednego aparatu, a sa jeszcze zdjecia, ktore ja robilam. Skoro jest zainteresowanie i macie ochote ogladac, to pewnie i moje zdjecia stworza fotogalerie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Ehh pewnei będe wyjątkiem ale powiem ... "szkoda że mnie tam nie było " No cóż ciesz się że chociaż wam się udało to sobie choć na fotki popatrze B) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesieklu Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Super galeria!! Super wystawa!! A co prócz zdjęć przywieźliście? Jakie rośliny i ceny mniej więcej podajcie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 22 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2007 zaraz zajmę się resztą zdjęć bo to co jest to tylko część a co do tego co z nami przyjechało to zapraszam do naszego spisu roślin ....wszystko oznaczone (NEW) pochodzi z wyjazdu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drowz Napisano 25 Sierpnia 2007 Share Napisano 25 Sierpnia 2007 Jeszcze raz gratuluję zwiedzenie wystawy EEE!! i winszuję ciekawym zdjęciom i obszernej relacji z wyprawy do Holandii:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Capoeirista4 Napisano 25 Sierpnia 2007 Share Napisano 25 Sierpnia 2007 Nawet nie piszę o podziwie dla was, bo to dla mnie jest świetne- taki wyjazd to po prostu cud dla pasjonata. Zdjęcia napewno nie oddaja wystawy, bo w takich miajscach trzeba być. Kiedyś moze się tam wybiorę, no ale.....kiedys Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 26 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2007 Połączenie wystawy i miejsca w jakiej była robi efekt piorunujący Zobaczymy jak będzie w przyszłym roku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi