Skocz do zawartości

Wystawa I Kiermasz Roślin Mięsożernych W Krakowie

Rekomendowane odpowiedzi

Były jakieś ciekawe roślinki do kupienia, bo zastanawiam się czy jutro tam nie jechać, ale skoro tak mówicie to nie wiem czy jest sens... Pewnie większość roślin to te, które są na co dzień w tych "chłodniach".

Odnośnik do odpowiedzi

Krakowski ogród nie sprzedawał NIC ... w wręcz kupował :) a co do tego co miał wystawca z łódkiej palmiarni ... to chyba to co zawsze ... :/ może jeszcze 2 miesiące temu zrobiło by to na mnie wrażenie i coś bym może kupił ale teraz zostałem zniszczony przez wyjazd do Liden na EEE i wiem jak powinna wyglądać wystawa i wiem co można na nich kupić :):)

Ceny były raczej mało atrakcyjne .... 90 % roślin z Nepenti wiec jest to kolejny pośrednik a każdy chce zarobić .... więc logika nakazuje kupić o stopień wyżej :)

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...

dziś postaram się wkleić fotki z kiermaszu w Krakowie bo to raczje kiermasz niż wystawa

-----------------------------

Tak jak kiedyś obiecałem Galeria Foto z kiermaszu w Krakowskim Ogrodzie Botanicznym ..... jak dla mnie nic ciekawego a do tego sprzedający miał marne pojęcie o tym co sprzedaje :/

FOTO GALERIA Z KIERMASZU W KRAKOWIE

______

Posty połączono

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.