Drowz Napisano 25 Sierpnia 2007 Share Napisano 25 Sierpnia 2007 Pysie mieli racje! WYSTAWA BYLA KIEPSKA, ale miło było się spotkać :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 25 Sierpnia 2007 Share Napisano 25 Sierpnia 2007 ale obsada zwiedzających też nie była za silna ,,,, a tyle osób się deklarowało :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi_rosiczka Napisano 25 Sierpnia 2007 Share Napisano 25 Sierpnia 2007 Były jakieś ciekawe roślinki do kupienia, bo zastanawiam się czy jutro tam nie jechać, ale skoro tak mówicie to nie wiem czy jest sens... Pewnie większość roślin to te, które są na co dzień w tych "chłodniach". Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Krakowski ogród nie sprzedawał NIC ... w wręcz kupował a co do tego co miał wystawca z łódkiej palmiarni ... to chyba to co zawsze ... :/ może jeszcze 2 miesiące temu zrobiło by to na mnie wrażenie i coś bym może kupił ale teraz zostałem zniszczony przez wyjazd do Liden na EEE i wiem jak powinna wyglądać wystawa i wiem co można na nich kupić :) Ceny były raczej mało atrakcyjne .... 90 % roślin z Nepenti wiec jest to kolejny pośrednik a każdy chce zarobić .... więc logika nakazuje kupić o stopień wyżej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi_rosiczka Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Spodziewałem się, że wystawa nie będzie zbyt interesująca. Chyba nawet dobrze, że nie pojechałem, miałem czas zająć się iwagumi... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 jak chcecie to mogę umieścić zdjęcia bo jak zawsze robiłem foto - relację .... tylko czy ktoś chce ogladać ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszTrela Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Co za pytanie. Hee. Jasne, że są chętni oglądać. Szczególnie Ci, którzy nie mogli pojechać na wystawę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianus Napisano 27 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) Pysie czekam z niecierpliwością na zdjęcia Zobacze czy rzeczywiscie duzo staciłem Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez Damianus Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 10 Września 2007 Share Napisano 10 Września 2007 dziś postaram się wkleić fotki z kiermaszu w Krakowie bo to raczje kiermasz niż wystawa ----------------------------- Tak jak kiedyś obiecałem Galeria Foto z kiermaszu w Krakowskim Ogrodzie Botanicznym ..... jak dla mnie nic ciekawego a do tego sprzedający miał marne pojęcie o tym co sprzedaje :/ FOTO GALERIA Z KIERMASZU W KRAKOWIE ______ Posty połączono Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi