Skocz do zawartości

Zdjęcia Roślin-paulo09

Rekomendowane odpowiedzi

Zamontowane są 2 foggery, automatyczny rozpylacz ( zastępuje deszcz), wiatraczek, 3 świetlówki 18w, termostat, hygrometr, termometr i urządzenie chłodzące w planach coś co podnosiłoby temperature. Wszystko jest samowystarczalne sterowane włącznikami czasowymi (obieg wody zamknięty).3 pory dnia: poranek z mgla,południe oraz wieczór.

Dzbanki sa z nepenti, cefal giant od wistuby ,a helki od Juliusza.

Wielkie podziękowania dla BARTOSZAT bez jego pomocy nic by mi z tego nie wyszło.Dziękuje!

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie rewelacja.

Przydałyby się jeszcze fotki całości w stosownym do tego dziale.

Najbardziej podoba mi się Cefalotus. Kiedyś może się skuszę, jak uda mi się zorganizować dla niego jaką niewielka, szklaną, szaloną kompozycję -które umożliwi mi odwzorowanie naturalnych warunków. To jest jedna z nielicznych roślin owadożernych, na widok której robię „wow”. Jaka ona by nie była. ;D

Powodzenia w hodowli, w nowych warunkach. Fajnie, że wszystko się tak samo robi.

Odnośnik do odpowiedzi

Terra 230 zl, silikon około 30zł, świetlówki razem około 60zł, foggery 90zł, 3 odbłyśniki 21zł, wiatraczek od kompa 12zł, termostat 115zł, uszczelki 6zł, system zraszający 120zł, programatory 60 zł reszte miałem w domu.

Tak więc w sumie: 744zł

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.