paulo09 Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) Edytowane 5 Stycznia 2009 przez Gawien Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogrodnik1992 Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Super roślinki gratulacje! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surivitna Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Jak dla mnie super sprawa A tę mgłę to foggerem jedziesz czy grzałką? Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Piękne rośliny Dzbaneczniki z nepenti??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xszymonx Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) bardzo fajne roślinki, chociaż wolałem muchołówki Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez xszymonx Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 27 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Zamontowane są 2 foggery, automatyczny rozpylacz ( zastępuje deszcz), wiatraczek, 3 świetlówki 18w, termostat, hygrometr, termometr i urządzenie chłodzące w planach coś co podnosiłoby temperature. Wszystko jest samowystarczalne sterowane włącznikami czasowymi (obieg wody zamknięty).3 pory dnia: poranek z mgla,południe oraz wieczór. Dzbanki sa z nepenti, cefal giant od wistuby ,a helki od Juliusza. Wielkie podziękowania dla BARTOSZAT bez jego pomocy nic by mi z tego nie wyszło.Dziękuje! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Paulo super roślośliny a fotki całego terra i tych rozwiązań które zastosowałeś masz?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszTrela Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Jak dla mnie rewelacja. Przydałyby się jeszcze fotki całości w stosownym do tego dziale. Najbardziej podoba mi się Cefalotus. Kiedyś może się skuszę, jak uda mi się zorganizować dla niego jaką niewielka, szklaną, szaloną kompozycję -które umożliwi mi odwzorowanie naturalnych warunków. To jest jedna z nielicznych roślin owadożernych, na widok której robię „wow”. Jaka ona by nie była. ;D Powodzenia w hodowli, w nowych warunkach. Fajnie, że wszystko się tak samo robi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Swietny cefal... wspaniale się to wszystko razem prezentuje. Widać, że roślinom jest dobrze Ile Cię to mniej więcej kosztowało? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz1990 Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 piękne rośliny barrrrrdzo mi sie podoba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 28 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2007 Terra 230 zl, silikon około 30zł, świetlówki razem około 60zł, foggery 90zł, 3 odbłyśniki 21zł, wiatraczek od kompa 12zł, termostat 115zł, uszczelki 6zł, system zraszający 120zł, programatory 60 zł reszte miałem w domu. Tak więc w sumie: 744zł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi