Yanek Napisano 5 Września 2007 Share Napisano 5 Września 2007 (edytowane) Czy ktos bedzie robil zamowienie od niego? Ja bym sie chetnie podpial. koszty przesyłki do krajów EU ma trochę wysokie:-/ a jakie to koszty? Edytowane 5 Września 2007 przez Yanek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 5 Września 2007 Share Napisano 5 Września 2007 a jakie to koszty? nie jest tak źle list do Hong Kongu czy Japonii kosztuje (jak dobrze pamiętam) coś ok. 12 zł jako ciekawostkę podam ile kosztują listy do Polski np z takich krajów co pamiętam : z Belgii 0,70 euro z Hong Kongu 3 dolary z Francji 0,60 euro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 Np przecież jest napisane na dole oferty: 16 Euro paczka nieubezpieczona. Przyznam scczerze, że mi wysyłano chyba za 8 Euro. A tu proszę jest jeszcze trochę fotek z dni otwartych 2007: http://picasaweb.google.com/mraga73/ChristianKleinOPENDAY Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 10 Września 2007 Share Napisano 10 Września 2007 Na flaszkę zawsze możesz liczyć o ile kontakt będzie tego wart. Chętnie poznam ten tajny adres - GG 3483434 Co do Ch.Kleina to twierdzę, że zarówno odpisuje na maile jak i bardzo terminowo przysyła kupione roślny. Mam od niego kilka rosiczek (w tym duży okaz D.regia) i bardzo sobie chwalę z nim kontakt. Dobre ceny, szybka wysyłka, po kilka egzemplarzy każdego gatunku... Moze masz wiekszy dar przekonywania, powiedz mu przy okazji zeby odpisal na moje maile Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 11 Września 2007 Share Napisano 11 Września 2007 daj mi adres to wyslę Pysie do pisania .... jej każdy odpisuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi