Janatar Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Moja rosiczka/rosiczki (D.alicia) ma dziwną ?dolegliwość?. Otóż są jakby dwie w jednej i nie wiem co robić, czy to coś jak podział kłącza, bo jak próbowałem rozdzielić to się nie dało (od dołu są złączone) więc stwierdziłem że nic na siłę. Można zauważyć dwa stożki wzrostu i kilka listek rosiczek wchodzące na siebie wzajemnie. Czy po jakimś czasie ta druga odczepi się od pierwszej i będzie ją można przesadzić, czy mam ją "odkroić" skalpelem?? Dodaję fotki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 2 Listopada 2007 Share Napisano 2 Listopada 2007 Niewyrażne fotki nic nie da sie stwierdzić Zrób nowe(lepsze)foty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianus Napisano 2 Listopada 2007 Share Napisano 2 Listopada 2007 (edytowane) Na twoim miejscu nic bym narazie nie robił. Rośliny mają miejsce i mogą spokojnie rosnąć. Rozdzielajac je mozesz uszkodzic ktoras z roslin. Edytowane 2 Listopada 2007 przez Damianus Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 2 Listopada 2007 Share Napisano 2 Listopada 2007 Mam tak samo, moje siostrzyczki syjamskie się nie rozstały i chyba nie zamierzają. Ale nie będe cięła, tak też fajnie wyglądają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi