Gość Mehi Napisano 2 Listopada 2007 Share Napisano 2 Listopada 2007 jako jedyny uprzywilejowany do zamieszkania tam jest oziii :> fotek na razie nie bedzie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobinCook Napisano 8 Listopada 2007 Share Napisano 8 Listopada 2007 Kawał dobrej roboty. Gratuluje. Mam pytanie dotyczące spryskiwacza. Jakiej pompki użyłaś. Zastanawiam się czy zwykła pompka do spryskiwacza samochodowego bedzie dobra w moim terra dla dzbanków i pływaczy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mehi Napisano 8 Listopada 2007 Share Napisano 8 Listopada 2007 Powinna dac rade. ja uzylam takiej ze sklepu z czesciami agd. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
optimus Napisano 9 Stycznia 2008 Share Napisano 9 Stycznia 2008 Nie myslcie ze terrarium padlo Oto obecne fotki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waleń Napisano 11 Stycznia 2008 Share Napisano 11 Stycznia 2008 oszzz ty w twarz jeża genialnie, nareszcie doczekałem się fotek, jest [beeep]iaszcze Pozdrawiam Waleń Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 13 Stycznia 2008 Share Napisano 13 Stycznia 2008 A mi sie nie podoba terra Jakieś słabo zagospodarowane Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi