Alberciarz Napisano 2 Września 2007 Share Napisano 2 Września 2007 (edytowane) Chcielibyśmy serdecznie zaprosić na wystawę Orchidei i Roślin mięsożernych, która odbędzie się w sosnowieckim Egzotarium przy ul. Piłsudskiego 116, w dniach 5 - 7 października, w godzinach 10 - 18. Wystawie towarzyszyć będzie kiermasz roślin, rozmaitych akcesoriów i podłoży. Storczyki przez kilka lat były wystawiane w tym miejscu już wcześniej, wiele razy. Wystawienie roślin mięsożernych to zasługa między innymi podjętych przez nas działań w tym kierunku. Z całą pewnością możemy stwierdzić, że będzie co oglądać Przewidujemy wystawienie ok. 100 ciekawych gatunków i odmian ! Pomoc w organizacji wystawy, w tym wystawienie swoich kolekcji, zadeklarowali jedni z największych śląskich i małopolskich hodowców, jak m. in. : PYSIE, Heimdall, Kiler_89, za co najserdeczniej dziękujemy ! Zapraszamy i pozdrawiamy serdecznie, Alberciarz i Nwankwo Edytowane 5 Października 2007 przez Alberciarz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czatol Napisano 2 Września 2007 Share Napisano 2 Września 2007 Na pewno będę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 3 Września 2007 Share Napisano 3 Września 2007 no to pewni i my wpadniemy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczympek Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 Mam nadzieje, że na kiermaszu będzie duży wybór jesli chodzi o roślinki Będe na pewno Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 wybór będzie . Mamy już duże doświadczenie więc znamy się na rzeczy :-) Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 mam nadzieję że coś będzie z rosiczek i dzbanków czego jeszcze nie mam .... bo inaczej będę zły i zarządam zwrotu kosztów przejazdu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Też się zapewne pojawie . Mam tylko pytanie. Ile będzie wynosił koszt wstępu? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcino305 Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 No chyba muszę się tam pojawić,ale to sie jeszcze zobaczy bo kolekcję trzeba powiększać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Tak jak zwykle w egzotarium :-) Cena biletu: normalny - 3 zł, ulgowy - 2 zł. Dzieci do 3 lat - wstęp bezpłatny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek93 Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Ja będe na 98% ale jeszcze może coś mi wypaść. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 30 Września 2007 Autor Share Napisano 30 Września 2007 Z racji, że sierpniowe spotkanie hodowców w SSC w Katowicach, a także z chęci zorganizowania nowego, bardziej ogólnopolskiego padł pomysł organizacji spotkania hodowców roślin mięsożernych na wystawie w Sosnowcu. Proszę o komentarze, co o tym sądzicie, oraz o jak najszybsze zaproponowanie konkretnego terminu, celem ustalenia szczegółów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 3 Października 2007 Share Napisano 3 Października 2007 nasze rosliny beda tam oferowane przez firme Salon Orchidei http://www.orchideasalon.pl/index.php?opti...ge&Itemid=1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 Łukasz > zapraszamy Cię osobiście na wystawe :-). Informuję też, że kolejną osobą, która nam udostępni swoje roślinki na wystawie to GrzegorzPJ :-). Serdecznie dziękujemy wszystkim hodowcom za pomoc w dekorowaniu egzotarium owadożerami :-)). Tak więc od jutra rozpoczyna się wystawa, serdecznie zapraszamy wszystkich miłośników roślin owadożernych :-) Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 Jak uda mi się nareszcie dotrzeć do domu i odrobić z pracą to mam nadzieję że przyjedziemy. RAczej bez roślin ale zobaczyć jak to wygląda. Jak wszystko się poukłada to trochę naszych fotek z wyjazdów i wystaw będzie można ogądać w Krakowskim OB ale ... to tylko tak dla informacji ... bo jeszcze nie wiem kiedy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 Pojawię się jutro po 13-14 W sobotę będę raczej dłużej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi