Miecio Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 pięknie to wygląda i macie naprawde piękne okazy w swojej kolekcji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 20 Września 2007 Autor Share Napisano 20 Września 2007 (edytowane) imponujące! A nie myśleliście aby zabudować balkon na małą szklarenkę... mnie ostatnio matka opierniczała bo podsunąłem jej taki nieśmiały pomysł no ale co ja najlepszego robie... i potem będzie na mnie... ja nic nie "mówiłem" Dziękujemy a co do pomysłu zabudowy balkonu to już jest projekt od dawna i wycena oraz plan Teraz tylko pozostało zebrać fundusze bo to nie tania zabawa .... choć nasz balkon nie jest za wielki to myslę że będzie robił wrażenie. Narazie plany na przyszły rok są wielki i wszystko zależy od funduszy jakie uda się uzbierać .... bo poza zabudową balkonu i zrobieniem tam szklarnio - terrarium jest jeszcze plan budowy terrarium na dzbaneczniki górskie pięknie to wygląda i macie naprawde piękne okazy w swojej kolekcji Bardzo dziękuję za miłe słowa .... a okazy ...hmm staramy się .... teraz najtrudniejszy okres .... jak to przejdziemy z małymi stratami to już poleci ale narazie nadal jesteśmy początkującymi - amatorami A teraz coś na koniec Tak wygląda działające PYSIARIUM Edytowane 20 Września 2007 przez PYSIE Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 Nie no extra, zwlaszcza ten wodospadzik, i jeśli widzę to n. eymae - bardzo ładny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sathis Napisano 9 Października 2007 Share Napisano 9 Października 2007 PYSIE- ja widze tylko 1 problem- w widoku zza okna moga Was posadzic o uprawe czegos innego dla mnie wiele slow nie trzeba dlatego ujme to w jednym- Z@JEBISTE!! strasznie podoba mi sie Wasze mieszkanko- nie szukacie moze lokatorki? a serio to jak tylko bede miala wlasne to tez o czyms takim pomysle bo na razie ani miejsca w pokoju, ani funduszy na tak wielka rozbudowe gratuluje pomyslu i oczekuje nadal na nowe fotki bo sa na prawde sliczne PS pozdro dla Pysi- babki górą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 10 Października 2007 Autor Share Napisano 10 Października 2007 A dziękujemy bardzo za kolejne miłe słowa No cóż .... widoki .... co można zobaczyć na szarym polskim osiedli przez okno .... nic ciekawego więc taki widok jest przyjemniejszy, a co do widoków z zewnątrz ....hmmmm to nie ukrywam że wzbudza zainteresowanie i nie ma osoby która przechodzi koło bloku i nie patrzy> Może kiedyś jak będziemy planować większe mieszkanie to się inaczej to zaplanuje, ale narazie jest OK:) No cóż ale na dzień dzisiejszy przybyło nam conieco od ostanich fotek i jak będzie tylko chwila to dokleję coś nowego. W sumie w domu teraz stoi 9 terrariów i 3 kuwety z roślinami....ale to nie koniec .... no może jak przyjadą zamówione rośliny z czech to bedzie koniec na ten rok. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi