Skocz do zawartości

Reorganizacja Mieszkania "pysiarium Modyfikacja"

PYSIE

Rekomendowane odpowiedzi

imponujące!

A nie myśleliście aby zabudować balkon na małą szklarenkę...

mnie ostatnio matka opierniczała bo podsunąłem jej taki nieśmiały pomysł

no ale co ja najlepszego robie...

i potem będzie na mnie...

ja nic nie "mówiłem" :P

Dziękujemy :)

a co do pomysłu zabudowy balkonu to już jest projekt od dawna i wycena oraz plan :) Teraz tylko pozostało zebrać fundusze bo to nie tania zabawa .... choć nasz balkon nie jest za wielki to myslę że będzie robił wrażenie.

Narazie plany na przyszły rok są wielki i wszystko zależy od funduszy jakie uda się uzbierać .... bo poza zabudową balkonu i zrobieniem tam szklarnio - terrarium jest jeszcze plan budowy terrarium na dzbaneczniki górskie :)

pięknie to wygląda i macie naprawde piękne okazy w swojej kolekcji :)

Bardzo dziękuję za miłe słowa .... a okazy ...hmm staramy się .... teraz najtrudniejszy okres .... jak to przejdziemy z małymi stratami to już poleci ale narazie nadal jesteśmy początkującymi - amatorami

A teraz coś na koniec :)

Tak wygląda działające PYSIARIUM

p9120003bj2.th.jpg p9120015gk3.th.jpg p9120016tt1.th.jpg p9120017hq4.th.jpg p9120022lp2.th.jpg p9120025li4.th.jpg p9120028ep7.th.jpg p9120030sn3.th.jpg p9120033kx8.th.jpg p9120035jx2.th.jpg p9120036go4.th.jpg p9120037kg9.th.jpg p9120039al5.th.jpg p9120043pu3.th.jpg p9120044wl0.th.jpg p9120045sh5.th.jpg p9120046ua3.th.jpg p9120049ve7.th.jpg

Edytowane przez PYSIE
Odnośnik do odpowiedzi

• 3 weeks later...

PYSIE- ja widze tylko 1 problem- w widoku zza okna :D moga Was posadzic o uprawe czegos innego :)

dla mnie wiele slow nie trzeba dlatego ujme to w jednym- Z@JEBISTE!!

strasznie podoba mi sie Wasze mieszkanko- nie szukacie moze lokatorki? :D

a serio to jak tylko bede miala wlasne to tez o czyms takim pomysle bo na razie ani miejsca w pokoju, ani funduszy na tak wielka rozbudowe :)

gratuluje pomyslu i oczekuje nadal na nowe fotki bo sa na prawde sliczne :)

PS pozdro dla Pysi- babki górą :)

Odnośnik do odpowiedzi

A dziękujemy bardzo za kolejne miłe słowa :)

No cóż .... widoki .... co można zobaczyć na szarym polskim osiedli przez okno .... nic ciekawego więc taki widok jest przyjemniejszy, a co do widoków z zewnątrz ....hmmmm to nie ukrywam że wzbudza zainteresowanie :) i nie ma osoby która przechodzi koło bloku i nie patrzy>

Może kiedyś jak będziemy planować większe mieszkanie to się inaczej to zaplanuje, ale narazie jest OK:)

No cóż ale na dzień dzisiejszy przybyło nam conieco od ostanich fotek i jak będzie tylko chwila to dokleję coś nowego.

W sumie w domu teraz stoi 9 terrariów :) i 3 kuwety z roślinami....ale to nie koniec .... no może jak przyjadą zamówione rośliny z czech to bedzie koniec na ten rok.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.