Skocz do zawartości

Targi Rzeszowskie

Wyniki zostały ukryte do momentu zakończenia głosowania! Proszę o cierpliwość!

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem ile osób bedzie z Nepenti ale to chyba nie ważne :) Moze Łukasz i ktoś albo sam Łukasz.... :) Jak nie masz jak dojechac to może byś sie z kimś zgadał kto bedzie gdzieś tamtędy przejeżdzał? Ale autobusem też sie nie długo jedzie :) Z tego co wiem to ze Stalowej Woli może przyjedzie Bartosz Trela.

Edytowane przez matt321
Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak inni ale JA bym sobie dał głowę uciąć że pisało wcześniej: "udział potwierdzony". Z czytania ze zrozumieniem nie mam problemów więc nie wiem dlaczego wcześniej tego nie zauważyłem. :angry: :angry: :angry:

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie, że pisało, że udział potwierdzony; no ale co zrobić... Widocznie mają coś ważniejszego do roboty. Południowy wschód jak zwykle nikogo nie obchodzi.

Odnośnik do odpowiedzi

Taaa...było, ae sie zbyło ;/ takwięc spotkanie będzie w ustalonej dacie przed budynkiem :)

Grzesieklu-Pisało, że nepenti będzie, ale zmienili, więc nie martw si,ę, bo dobrze przeczytałes...

Malenstwo- masz racje....w Rzeszowie nie można liczyć na żaden bajer :/

Odnośnik do odpowiedzi

Tak pisało,że udział potwierdzony wczesniej ale rozmawiałem z Łukaszem na gg i mówił ze teraz pisze ze jest nie potwierdzony bo maja do przesadzenia 10 000 roślina a ludzi do pracy im brak :( I dlatego nie wie czy beda mieli czas zeby przyjechac.Jutro ma dac ostateczna odpowiedz.

Odnośnik do odpowiedzi

To dostałem od Łukasza dosłownie przed chwilą na gg:

Witam, niestety nie damy rady, wciaz brakuje nam 2-3 pracownikow i nie nadazamy z przygotowywaniem roslin. Wystawa w swietochlowicach bedzie wiec ostatnia w tym roku.

Więc chyba Nepenti nie bedzie niestety na 100 % :( Napisałem jeszcze do niego ale nie sądze żeby to coś dużo dało.

Spotkanie jak najbardziej odbedzie sie w niedziele 7 pazdziernika o godzinie 13.00.Nie widze potrzeby aby je odwoływac.Bedziemy mogli sie powymieniac,posprzedawac itd.

Zapraszam do komentowania!!

Odnośnik do odpowiedzi

Zdobywanie nowych hodowcow nie brzmi najlepiej. Niestety musimy sie teraz zajac roslinami, a z powodu zbyt malej ilosci pracownikow mamy powazne obawy by zdarzyc przed mrozami z przygotowaniem szklarni w Polsce i skonczeniem szklarni w czechach. Musimy tam tez przewiezc wiekszosc roslin, ktore nie nadaja sie do sprzedazy i beda gotowe wiosna. Mimo szczerych checi wystawa w swietochlowicach bedzie ostatnia w tym roku.

W ramach rekompensaty wyslemy wszystkie zlozone juz zamowienia bez kosztow wysylki.

W imieniu wszystkich pracownikow przepraszam za zaistniala sytuacje. Obiecujemy, iz w przyszlym roku postaramy sie byc na jeszcze wiekszej ilosci spotkan i wystaw. Nasza firma rozwija sie bardzo preznie w ostatnich miesiacach i na pewno pozwoli nam to nie tylko na zwiekszenie oferty i jakosci , ale i umozliwi wieksza ilosc spotkan z Wami.

Odnośnik do odpowiedzi

Zdobywanie nowych hodowcow nie brzmi najlepiej.

Chodziło mi bardziej o zdobywanie nowych klientów- Każdy wie że dla firmy jest to bardzo ważne bo nie sądzę żebyście zakładając Nepenti mieli na myśli tylko uszczęśliwianie wszystkich hodowców roślin owadożernych :D . Takie przedsięwzięcie zawsze ma na celu osiągnięcie zysku, sklep musi na siebie zarobić. :P

Wobec tego trzymam za słowo i w przyszłym roku widzę Przedstawicieli Nepenti na targach w Rzeszowie. :)

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmawiałem wczoraj telefonicznie z Łukaszem i zaproponował ze wysle paczke za darmo na tą giełde.Czyli mamy zamówic roślinki i oczywiscie za nie zapłacic a on pokryje koszty przesyłki.Czyli nie tak jak wczesniej pisał ze pokryje tylko te gdzie mieli przywiesc zamówione roślinki tylko mamy zamówic jedną dużo paczke.Paczka przyjdzie na mój adres,a ja bede zamawiał roslinki za jakieś 80 zł.Jakby ktoś coś chciał zamówic to niech pisze do mnie na gg:4048368 albo na kom: 0697922423 z nazwami roślin jakie chce.Co do zapłaty za nie to wtedy sie jakoś zgadamy bo ja nie wiem czy bede mógł za wszystkich załozyc.Jak ktoś coś chce to prosze pisac najpozniej do wtorku do godziny 17 bo ja w środe bede składa zamówienie i musze sobie to wszystko na spokojnie ułozyc wieczorem.Łukasz obioecał ze osobiście zajmie sie tym zamówienie.Czekam więc jakby ktoś coś chciał zamówic :) Oczywiście to zamówienie jest tylko aktualne dla tych co beda na spotkaniu w Rzeszowie.Prosze wiec zamawiac,zeby potem ktoś nie powiedział ze tylko ja na tym skorzystałem :/

Edytowane przez matt321
Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.