szamanka Napisano 10 Września 2007 Share Napisano 10 Września 2007 Ktoś się wybiera na tą giełdę w najbliższy weekend (14-16 września)? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szafran Napisano 10 Września 2007 Share Napisano 10 Września 2007 Ja na 90% będę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 10 Września 2007 Share Napisano 10 Września 2007 A gdzie maja byc orgnizowane te targi i jakim autobusem można tam dojechać ? ja sie zastanawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 10 Września 2007 Autor Share Napisano 10 Września 2007 Hala ludowa, zwana też halą stulecia. To na przeciwko ZOO. Tramwaje 4, 2, 10, 70, 9, 17. Autobusy- 241, 253, 115, 149, 145, 146, 255, E Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucyf Napisano 10 Września 2007 Share Napisano 10 Września 2007 ...ja będe na 100 % chyba 14-go tam wpadne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
minuu Napisano 10 Września 2007 Share Napisano 10 Września 2007 ja będę w piątek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 10 Września 2007 Autor Share Napisano 10 Września 2007 Na razie większość idzie w piątek. W takim razie może i ja się w ten dzień wybiorę i pogadamy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenici Napisano 10 Września 2007 Share Napisano 10 Września 2007 hmmm, ta słynna Hala Ludowa co to w niej Hitler miał wiele przemówień a aktualnie w tej hali gra Śląsk Wrocław? sorki za offtop, ale może parę osób o tym nie wiedziało i dla ich informacji ten post pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 10 Września 2007 Share Napisano 10 Września 2007 szkoda że do Wrocka mam tak daleko bo może Pysie by się pokazały .... ale w tym roku chyba dosyć wyjazdów ponad 100 km ...następne pewnie na wiosne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 11 Września 2007 Share Napisano 11 Września 2007 my bedziemy juz od czwartku sie rozkladac. Bedziemy pewnie ok 18 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 11 Września 2007 Autor Share Napisano 11 Września 2007 Hmm jak się już odezwałeś.. Tradycyjnie będzie mozna odebrac nasze rosliny, badz nasiona bez kosztow wysylki po uprzedniej rezerwacji na wystawa@nepenti.pl z tytulem wystawa ZOOBOTANICA podajac swoje dane, zamowienie (nazwa produktu, rozmiar o ile istnieje oraz cena) + telefon kontaktowy. Termin skladania zamowien zostanie ogloszony na forum na minimum 7 dni przed wystawa. Coś przeoczyłam, bo nie widziałam takiej informacji? Shenici, no chyba ta hala, jak już tak informujemy o miejscu wystawy to moze zdjecie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 11 Września 2007 Share Napisano 11 Września 2007 Ta informacja jest juz ogolnie podana tutaj: http://nepenti.pl/forumpl/Terminarz-Wystaw...otka-t6201.html przepraszam, ale zapomnialem usunac tej w kalendarzu. Mysle, ze nie ma sensu sie powtarzac i pisac to samo kilka razy. Rosliny mozna smialo odebrac na gieldzie, ale wyjedzamy w czwartek, wiec prosze o zamowienia najpozniej do srody do polnocy. Tradycyjnie na adres wystawa@nepenti.pl z tytulem odpowiadajacym nazwie danej wystawy + lista roslin z rozmiarem i cena oraz dane kontaktowe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 12 Września 2007 Autor Share Napisano 12 Września 2007 Ktoś jeszcze się wybiera? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 12 Września 2007 Share Napisano 12 Września 2007 dzis wyslemy wiadomosc do wszystkich uzytkownikow forum i klientow z wroclawia. W piatki jest duuuzo mniej osob, wiec zapraszam szczegolnie w ten dzien, by choc chwile na spokojnie porozmawiac. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 Ma ktoś dostęp albo wie gdzie szukać co, gdzie jak i o której będzie się tam działo ?? Oficjalna stronka, tutaj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi