PYSIE Napisano 10 Września 2007 Share Napisano 10 Września 2007 (edytowane) W pierwszej galerii znajduja się fotki z wystawy połaczonej z kiermaszem w starym ogrodzie botanicznym w Pradze. 1 FOTO GALERIA Z PRAGI W drugiej galerii można zobaczyć kilka fotek z nowego ogrodu botanicznego w Pradze, oraz z kiermaszu roślin, a także fotki z ogromnej szklarni "Fatamorgana" w której to zostały stworzone naturlane warunki bytowe roślin (także owadożernych). Kompleks ten został podzielony na kilka stref klimatycznych. 2 FOTO GALERIA Z PRAGI W trzeciej ostaniej galerii można zobaczyć fotki z "Fatamorgany" z ostaniej strefy klimatycznej GÓRSKIEJ oraz reszta fotek z kiermaszu w obu ogrodach botanicznych 3 FOTO GALERIA Z PRAGI MIŁEGO OGLĄDANIA Edytowane 10 Września 2007 przez PYSIE Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 10 Września 2007 Share Napisano 10 Września 2007 No bardzo ładnie ... aż żałuje że mnie tam nie było .. ale cóż , roślinki piękne ! oby wiecej takich wyjazdów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 10 Września 2007 Share Napisano 10 Września 2007 bardzo mi sie przypomina EEE 2 lata temu, nawet wieksza czesc roslin byla i na tamtej wystawie. Pokrzywka na ostatnim zdjeciu 1 galerii bardzo ladna, rosliny owadozerne rowniez Kazdemu kto moze rowniez polecam ten ogrod i Fata Morgana. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 10 Września 2007 Autor Share Napisano 10 Września 2007 dokładnie .... też widziałem fotki z EEE w Pradze i wszystko wyglądało podobnie tylko sprzedających i wystawców było więcej a co do pokrzywki to nigdy nie wiadomo Fatamorgana jest niesamowita POLECAM a i sam ogród botaniczny jest niczego sobie .... tym bardziej że cały czas jest rozbudowywany ... i mają swoje ogromne in-vitro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 11 Września 2007 Share Napisano 11 Września 2007 Niesamowite zdjęcia Najbardziej zauroczyły mnie dzbaneczniki Mam pytanie do PYSIÓW- jak wygladały ceny na tym kiermaszu??? Chodzi mi głównie o dzbaneczniki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 11 Września 2007 Share Napisano 11 Września 2007 e co do in vitro to nie bardzo. Oni sa nawet przeciwnikami in vitro i np mucholowki oraz kapturnice wysiewaja. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drowz Napisano 12 Września 2007 Share Napisano 12 Września 2007 Znów należy pochwalić nasze PYSIE ;-) ....Fotki świetne:-) ...a i wrażenia napewno też były piorunujące. ...tak trzymać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad2000 Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 (edytowane) piękne rośliny a te dzbanki Edytowane 1 Listopada 2007 przez gad2000 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 No i kolejny archeolog...ehhh... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi