marcin89 Napisano 15 Września 2007 Share Napisano 15 Września 2007 (edytowane) Witam. Dziś zauważyłem dość spory jak dla mnie problem. Jest on widoczny na poniższych fotografiach: Dzięki za wszelką pomoc. Edytowane 15 Września 2007 przez marcin89 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 15 Września 2007 Share Napisano 15 Września 2007 Nie wiem gdzie jest trzymana ale może to być ślimak albo jakaś gąsielnica, ale obstawiam ślimaka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 15 Września 2007 Share Napisano 15 Września 2007 Zdjęcie nie najlepszej jakości ale podobnie jak maklerw uważam, że może to być ślimak. Zobacz czy nie ma go w podłożu (ślimaki lubią się zakopywać). Kiedyś miałem podobny problem z kapturnicami a intruzami były małe achatina fulica Uciekły mi z pojemnika do doniczek i co chwila jakiegoś w podłożu znajdowałem. Najlepiej srawdź czy nie ma szkodników w podłożu, a jeżeli będą to oczywiście je wymień. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin89 Napisano 16 Września 2007 Autor Share Napisano 16 Września 2007 ok. to pogrzebię trochę w torfie ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin89 Napisano 16 Września 2007 Autor Share Napisano 16 Września 2007 (edytowane) No i znalazłem szkodnika. Edytowane 16 Września 2007 przez marcin89 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi