Gość Mehi Napisano 16 Września 2007 Share Napisano 16 Września 2007 Byłam, widzialam no i czas na fotki Stoisko Nepenti: Jedna z ladniejszych roslin Ja i Łukasz No i ja Takie akwaria tez tam byly Uwazam cala impreze za udana Moze uwazam tak z tego powodu, że interesuje sie rowniez akwarystyka i przez dwa bite dni byly bardzo ciekawe wyklady a i akwaria byly boskie Relacja taka mini bo nie bylo czasu na pstrykanie fot Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 bardzo ciekawie to wygląda mi się podoba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Hahaha :: Łukasz wyszedł jak z reklamy "efekt axe" :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 tej purpurei to mi bylo zal sprzedawac, ale poszla w dobre rece, a mirande wymienilem na 15kg karmy dla swojego shar peia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mehi Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 15kg Oj Safka bedzie zadowolona Nie zapomnij tylko o Pimpku Ale uwazam ze stoisko bylo ladne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszTrela Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 ...Moze uwazam tak z tego powodu, że interesuje sie rowniez akwarystyka i przez dwa bite dni byly bardzo ciekawe wyklady a i akwaria byly boskie Jak kogoś to interesuje to tutaj jest foto relacja: link usuniety Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 15kg Oj Safka bedzie zadowolona Nie zapomnij tylko o Pimpku Ale uwazam ze stoisko bylo ladne Pipmek nazarl sie gratisami, a jeszcze ma ich na jakies pol miesiaca Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mehi Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 Jakimi gratisami? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 rozdawanymi probkami karmy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 (edytowane) a mnie "ta jedna z ładniejszych roslin" się nie bardzo podoba . mi nie bardzo podobają się kapturnice takiego kształtu ale stoisko ładne Nie zakładam nowego postu bo nie ma po co. Tom nie baw się w archeologa!! Edytowane 16 Października 2007 przez Miecio Archeologia i upomnienie w poście Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi