Skocz do zawartości

Stowarzyszenie Hodowców Roślin Owadożernych

jkwiatek

Rekomendowane odpowiedzi

A mianowicie :

Czy jest ktoś zainteresowany założeniem takiego stowarzyszenia ?

Stowarzyszenie o działalności charytatywnej można zrobić :)

Potrzeba :

Kogoś po 18 roku życia :)

I chyba 20 członków po 16 roku życia

Proszę pisać sugestię itp i co kto może zaoferować

Jak ktoś sie zna na tych wszystkich opłatach to niech napisze jakie koszty prowadzenia takiego stowarzyszenia.

Pozdrawiam jkwiatek

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

pessos a ty to jakiś prawnik jesteś :P ??

No ja może bym był zainteresowany udziałem w takowym stowarzyszeniu (tylko najpierw trzeba ustalić jakie konsekwencje to za sobą pociąga itp. np.:czy jakaś składka na cele ogólne) np. mogę zrobić coś na kształt strony internetowej

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również z chęcią dołączył bym do takiego stowarzyszenia :) 9 października kończe 18 lat więc z wiekiem nie będzie problemu :P Najpierw niech wpiszą się wszystkie osoby chętne do założenia stowarzyszenia, a później ustalimy kto w jaki sposób może pomóc ;)

Odnośnik do odpowiedzi

obiecuję odpali w ciągu najbliższych kilku dni listę chętnych (małe urządzonko do dopisywania się)

hemmm i zapomniałem pod nawałem zadań i obowiązków x|

Edytowane przez Waleń
Odnośnik do odpowiedzi

Napiszcie mniej więcej jakie opłaty, bo tak jak mówią PYSIE nikt w ciemno nie będzie wchodził.

Mam nadzieje że to wypali i że będzie coś ciekawego a nie sam tytuł bycie członkiem.

Odnośnik do odpowiedzi

Hm no inicjatywa jak najbardziej na miejscu, ale czy coś z tego wyjdzie? :) oczywiście jestem jak najbardziej chętny, no i jak mówią Pysia - składki będą na pewno i trzeba się z nimi liczyć :)

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez jestem za- pomysl jest na prawde git okej 18 lat co prawda mam ukonczone jakis czas temu (kobiety sie o wiek nie pyta ;] ) wiec bede wpaniala czlonkinia :D

faktycznie przydaloby sie jakies ogolne chociaz zasady ustalic na wstepie- zarys jakis, zeby ludzie wiedzieli na co sie pisza :D

pozdro

Sathis :ninja:

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.