jkwiatek Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 A mianowicie : Czy jest ktoś zainteresowany założeniem takiego stowarzyszenia ? Stowarzyszenie o działalności charytatywnej można zrobić Potrzeba : Kogoś po 18 roku życia I chyba 20 członków po 16 roku życia Proszę pisać sugestię itp i co kto może zaoferować Jak ktoś sie zna na tych wszystkich opłatach to niech napisze jakie koszty prowadzenia takiego stowarzyszenia. Pozdrawiam jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pessos Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 (edytowane) ... Edytowane 28 Listopada 2007 przez pessos Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waleń Napisano 22 Września 2007 Share Napisano 22 Września 2007 pessos a ty to jakiś prawnik jesteś ?? No ja może bym był zainteresowany udziałem w takowym stowarzyszeniu (tylko najpierw trzeba ustalić jakie konsekwencje to za sobą pociąga itp. np.:czy jakaś składka na cele ogólne) np. mogę zrobić coś na kształt strony internetowej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 22 Września 2007 Autor Share Napisano 22 Września 2007 zapraszam do przeczytania : http://prawo.ngo.pl/strona/9646.html pessos umie wyszukiwać info a w necie jest wszystko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 24 Września 2007 Share Napisano 24 Września 2007 Ja również z chęcią dołączył bym do takiego stowarzyszenia 9 października kończe 18 lat więc z wiekiem nie będzie problemu Najpierw niech wpiszą się wszystkie osoby chętne do założenia stowarzyszenia, a później ustalimy kto w jaki sposób może pomóc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcino305 Napisano 24 Września 2007 Share Napisano 24 Września 2007 Ciekawie mnie to i też z pewnością wziął bym w tym udział Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czatol Napisano 24 Września 2007 Share Napisano 24 Września 2007 Ja również chętnie dołączę choc nie mam jeszcze 18 lat. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waleń Napisano 24 Września 2007 Share Napisano 24 Września 2007 (edytowane) obiecuję odpali w ciągu najbliższych kilku dni listę chętnych (małe urządzonko do dopisywania się) hemmm i zapomniałem pod nawałem zadań i obowiązków x| Edytowane 4 Listopada 2007 przez Waleń Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 24 Września 2007 Share Napisano 24 Września 2007 ale zdajecie sobie sprawę że członkostwo pewnie będzie się wiązało z kosztami składek ?? na początku każdy jest chętny aż do drugiego płacenia :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 24 Września 2007 Autor Share Napisano 24 Września 2007 PYSIE - nie zniechęcajcie Zobaczymy Jak sie każdy zadeklaruje to niema zmiłuj ale to trzeba będzie ustalić wszystko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 24 Września 2007 Share Napisano 24 Września 2007 tu nie chodzi o zniechęcanie tylko o realia o których na tym forum niestety mało kto wie :/ większość ludzi żyje pod przysłowiowym "kloszem" realia i życie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czatol Napisano 24 Września 2007 Share Napisano 24 Września 2007 Napiszcie mniej więcej jakie opłaty, bo tak jak mówią PYSIE nikt w ciemno nie będzie wchodził. Mam nadzieje że to wypali i że będzie coś ciekawego a nie sam tytuł bycie członkiem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 25 Września 2007 Share Napisano 25 Września 2007 Hm no inicjatywa jak najbardziej na miejscu, ale czy coś z tego wyjdzie? oczywiście jestem jak najbardziej chętny, no i jak mówią Pysia - składki będą na pewno i trzeba się z nimi liczyć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 25 Września 2007 Share Napisano 25 Września 2007 Ja jestem chętny i mogę płacić. W innych krajach są takie stowarzyszenia. Organizują spotkania i wystawy , u nas też by się to przydało. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sathis Napisano 25 Września 2007 Share Napisano 25 Września 2007 ja tez jestem za- pomysl jest na prawde git 18 lat co prawda mam ukonczone jakis czas temu (kobiety sie o wiek nie pyta ;] ) wiec bede wpaniala czlonkinia faktycznie przydaloby sie jakies ogolne chociaz zasady ustalic na wstepie- zarys jakis, zeby ludzie wiedzieli na co sie pisza pozdro Sathis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi