Miecio Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Ja jak byłem tak i jestem nadal za !! Kolejnym planem jakim można by było dodac to jest to że współpraca z zagranicznymi stowarzyszeniami i prywatnymi osobami w celu wymiany materiału siewnego oraz roślin. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Weszedł bym w to ale jestem za młody:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BartoszW Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 (edytowane) Kurcze jestem za, ale 16 kończe pod koniec sierpnia. Kurcze co do dojazdów i spotkań to miałbym problem Bo z pod Lublina jestem. Co do funkcji pelnionej moge prowadzic bank nasion Ja też moge prowadzić seed bank ;] Edytowane 8 Czerwca 2008 przez BartoszW Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xszymonx Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 jakby co to ja też jestem chętny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PioFer Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 (edytowane) Ja rowniez jestem za i chetnie dolacze do takieg stowarzyszenia. Mam juz skonczone 16 lat wiec nie bedzie problemu. Czekam na jakies konkrety, postanowienia. Edytowane 9 Czerwca 2008 przez PioFer Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuper Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Jestem za i chętnie dołącze. W maju skończyłem 16 lat więc z wiekiem nie powinno byc problemów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość k.chrzaszcz Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 (edytowane) Częściowo ja częściowo założyciel tego tematu wprowadził/em mnie/siebie i was w błąd. Stowarzyszenie, które próbuje założyć ma być stowarzyszeniem z pełną osobowością prawną. Członków założycieli tj. pełnoletnich musi być minimum 15 ! (nie 3 - 3 stow. zwykłe). Takie stow. będzie mogło na siebie zarabiać i PRZYJMOWAĆ DOTACJĘ OD SPONSORÓW, co znacznie ! zmniejszy składki i przyspieszy rozwój naszych hodowli. Dziękuje młodszym użytkownikom za odzew (młodszym - poniżej 18) - będą oni mogli należeć do stowarzyszenia, ale na chwile obecną potrzebne do założenia jest 15 pełnoletnich osób. Dlatego proszę wszystkich, którzy znają miłośników, hodowców rośl. owad. o podanie im moich danych kontaktowych, a osoby chętne pełnoletnie proszę o informację na tym forum, na maila, na gg: 6271898. Edytowane 9 Czerwca 2008 przez k.chrzaszcz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 9 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2008 no tak tak 15 osob pelnoletnich zaklada stowarzyszenie a Ci co maja 16 lat sa czlonkami dolaczonymi po zalozeniu ale chyba jakas funkcje moga pelnic czyli tj ja chce ten bank nasion zrobic to mozna go razem powiazac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość k.chrzaszcz Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 no tak tak 15 osob pelnoletnich zaklada stowarzyszenie a Ci co maja 16 lat sa czlonkami dolaczonymi po zalozeniu ale chyba jakas funkcje moga pelnic czyli tj ja chce ten bank nasion zrobic to mozna go razem powiazac oczywiście mogą pełnić funkcję Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 ja mam 20 lat i jak najbardziej wchodze w to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 ja mam tyci mniej lat od kolegi wyżej... dla mnie to 'czarna magia' i lepiej jak popatrze z boku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Mi brakuje już mało do 19 bo raptem 5 miechów Więc jak coś to ja się pisze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość k.chrzaszcz Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 W tym temacie przycichło, ale to nie znaczy, że zapomniałem o sprawie. Aktualnie czekam na wyniki rekrutacji na wyższą uczelnie. Wyniki będą 15-tego lipca więc po 15 będę chciał się spotkać z forumowiczami w sprawie tu omawianej. Miejscem będzie stolica, ale nie tylko - mogę zorganizować także spotkania w Krakowie i we Wrocławiu. Statut stowarzyszenia mam prawie gotowy (prawie usuniemy na spotkaniu). Odezwę się za parę dni. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<kay> Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 < jestem za, ale czekam na jakieś konkrety > Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laczu Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 też jestem za, od 16 marca jestem pełnoletni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi