Ogrodnik1992 Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 Witam! Mam bardzo duzy problem poniewaz co jakies 2 miesiace musze wymieniac podłoze moim roslinkom poniewaz ziemia kisnie. Akurat dzisiaj musiałem to robic i niestety zmarnowałem na to cały dzien. Wracajac do porblemu chciałem sie spytac dlaczego kisnie mi ziemia. PS. Kisie mi zwykły torf jsk i mieszanka do muchołowek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 może torf masz słaby jakościowo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 Jaką wodą polewasz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 A ja zapytam o co innego. Co rozumiesz pod pojęciem "kiśnięcie torfu"? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcino305 Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 Mozę za obficie podlewasz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 Właśnie marrom zadał słuszne pytanie.Chodzi Ci o to ,że torf zaczyna śmierdzieć? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogrodnik1992 Napisano 27 Września 2007 Autor Share Napisano 27 Września 2007 Tak ziemnia bardzo smierdzi! Podlewam destylowana Ziemie kupuje w Nepenti Podlewam moze troszke za duzo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi