matt321 Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Witam, Udało mi sie rozmnozyc tłustosze z liscia.Wyrosły 2 ale bardzo blisko siebie.Chciałbym je teraz rozdzielic ale nie wiem jak to zrobic zeby je nie uszkodzic?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 (edytowane) poczekaj az duzy mateczny list zgnije i wtedy rozsadz roslinki dalej od siebie ps naucz sie tez szukac a nie tylko zakladac tematy z takimi pytaniami Edytowane 28 Września 2007 przez P.K. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesieklu Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Czyżbyś to dla mnie próbował go rozdzielić? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 26 Października 2007 Share Napisano 26 Października 2007 czy mozna nie rozdzielac tlustoszy po podziale?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 27 Października 2007 Share Napisano 27 Października 2007 czy mozna nie rozdzielac tlustoszy po podziale?? rozumiesz przez to pytanie kwestie że jesli na lisciu wyrasta wiecej niz jeden tlustosz to czy trzeba rozdzielac ? jesli tak to odpowiedz brzmi: nie nie trzeba rozdzielac ,mogą rosnac swobodnie razem przy czym zawsze istnieje ryzyko ze zdrowsza silniejsza roslinka moze zarosnąć pozostale ktore beda wolniej rosly Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi