Heimdall Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Witam! 2 edycja konkursu na śmieszną fotke! UWAGA! Zanim weźmiesz udział, przeczytaj poniższe info trzy razy! W zestaw za pierwsze miejsce wchodzi: * 100 nasion - mixu rosiczek (zimnolubne, tropikalne i subtropikalne), niektóre bardzo mało znane! * 10 nasion - Pinguicula vulgaris Pokrywam koszt wysyłki priorytetem (2,10 zł), jeżeli ktoś chce inny list, sam musi zapłacić. Treść konkursu: Proszę umieścić fotkę swoją (nie koniecznie twarz, możesz być cały/a). I musisz to być Ty + ew. inne osoby. Jedyny i najwazniejszy warunek, to aby fotka była śmieszna :: W grę wchodzą wszelkie "zezy", nietypowe sytuacje itd... itp... Oczywiście w granicach dobrego smaku i rozsądku. Jeżeli będzie mniej niż 3 zgłoszenia, konkurs zostaje odwołany. Fotka max 1600x800! Uwaga: każdy może umieścić tutaj jeden post z maksymalnie dwoma fotkami, inne będą kasowane! Nie komentujemy tutaj zdjeć w czasie konkursu, tylko po konkursie. W razie sugestii/pytań pisać do mnie na PW. Konkurs trwa do: 5 październik (!) 2007 do godziny 20:00 Obecne jury: Heimdall + 4 osoby, zostaną wybrane Pozdrawiam, Maciej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n@uRiQo. Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 (edytowane) O ALE TO GLUPIE ! A CO TAM http://img512.imageshack.us/my.php?image=p1000136pu5.jpg Edytowane 30 Września 2007 przez n@uRiQo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentos Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 (edytowane) Niekoniecznie śmieszne ale jedyne co mam pod ręką ... Edytowane 30 Września 2007 przez mentos Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Śmiechu Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Była Pysia i już po Pysi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Clipper Napisano 1 Października 2007 Share Napisano 1 Października 2007 Hehe no moge sprobowac za takie zdjecia masz bana! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sedans Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 (edytowane) Niech będzie... Zobaczcie, jak mnie załatwił brat, gdy spałem zmęczony po pracy . Edytowane 2 Października 2007 przez Sedans Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek93 Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 No to ja też dam swoje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 3 Października 2007 Share Napisano 3 Października 2007 a tu ja z pędzelkiem którym malowałem dach. ja mam 1,9m wzrostu więc pędzelek ma conajmniej 5. Proszę zwrócić uwagę na mój specjalistyczny strój Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 (edytowane) no ja pod koniec wesela (no co spać mi sie chciało, a tej obok[kuzynce] nawet się udało zasnąć) PYSIE dzie zrobiłaś tą fotke??? Edytowane 4 Października 2007 przez Tom Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davvid Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 (edytowane) Ja podczas Pobytu w Turcji (zrobili akurat wtedy gdu się bawiłem ) Dodam, że fota jest na stronie mojej szkoły ;/ Ogólnie dostępna LINK Kliknij Edytowane 5 Października 2007 przez Davvid Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 5 Października 2007 Autor Share Napisano 5 Października 2007 Przypominam, że dziś koniec Komisja została wybrana, teraz czekam na potwierdzenie, czy się zgodzą ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucyf Napisano 5 Października 2007 Share Napisano 5 Października 2007 to i ja zapodam ... zdjecia pod tytułem.... "Potwór basenowy" http://img299.imageshack.us/my.php?image=potworoq0.jpg http://img299.imageshack.us/my.php?image=potwor2kj7.jpg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tihcio Napisano 5 Października 2007 Share Napisano 5 Października 2007 Skoro trwa do 8. to mam jeszcze czas. Dam swoje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ROWER Napisano 5 Października 2007 Share Napisano 5 Października 2007 (edytowane) A co mi tam moze akurat... <> Zdjecia zostały wykonane aparatem "Lumix" Panasonica Edytowane 5 Października 2007 przez ROWER Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi