Mateo_324 Napisano 3 Października 2007 Share Napisano 3 Października 2007 Kupilem niedawno roślinkę.. miała już pęd kwiatowy.. i nie wiem.. czy on już przekwitł.. czy porostu usechł. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 3 Października 2007 Share Napisano 3 Października 2007 Przekwitł, jak były kwiatki to zaczyna usychać i wytwarzać nasionka Obetnij i wysyp zawartość torebek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo_324 Napisano 3 Października 2007 Autor Share Napisano 3 Października 2007 hmm.. ale ja nie wiem czy byly kwiaty.. bo juz takiego dostalem.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianus Napisano 3 Października 2007 Share Napisano 3 Października 2007 Jeśli wszystko było tak jak należy będą nasionka. Obetnij torebki i sprawdź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oranger Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 można obciąć cały pęd czy tylko przy torebkach ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 Obetnij cały, połowe - jak chcesz Roślinie i tak to róznicy już nie robi jak jest suchy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi