P.K. Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 Ahoj Chciałem się pochwalić małym ale bardzo ładnym tłustoszykiem jako że to mój pierwszy kwitnący okaz może dzieki niemu tłustosze na naszym forum będą cieszyły się większą popularnością fotki poniżej prosze komentować ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 Bardzo ładny kwiatek Zapewniłeś mu jakieś specjalne warunki (wysoka wilgotność, duża ilość światła) czy po prostu tak sam z siebie kwitnie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 Akurat ten tłustosz nie potrzebuje specjalnie świetnych warunków aby zakwitł Po prostu musi mieć określoną dojrzałość aby zakwitł. U mnie już nie raz miałem kwiatki od tłustoszy tej krzyżówki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 4 Października 2007 Autor Share Napisano 4 Października 2007 tak jak napisal Poll ten tlustosz rosnie dobrze w roznych warunkach i jest tolerancyjny ale u mnie tak jak inne tlustosze ma zapewnione miejsce w terra Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi