Michelangelo Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 I jak Wam sie podoba? Prosze o komentarze... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xszymonx Napisano 5 Października 2007 Share Napisano 5 Października 2007 fajne, ale ta kapturnica coś dobrze nie wygląda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 5 Października 2007 Share Napisano 5 Października 2007 fajna(nie mówi się faja ) hodowla ale z kapturnicą rzeczywiści jest nie najlepiej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honey Napisano 5 Października 2007 Share Napisano 5 Października 2007 Bo niedawno przyjechała z Nepenti. Moja wygląda tak samo(u mnie w galerii) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kashlack Napisano 6 Października 2007 Share Napisano 6 Października 2007 Spoko roślinki i super zabudowany parapecik. To jest obudowane miniakwa odlewami gipsowymi czy jak to zrobiłeś? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michelangelo Napisano 6 Października 2007 Autor Share Napisano 6 Października 2007 (edytowane) Ta kapturnica tak wyglada od poczatku tak jak mowi HONEY ale juz rosna jej nowe liscie... A co do zabudowy to narazie nie moge zdradzac szczegolow, poniewaz dam ja do nastepnej edycji konkursu "Najpiekniejsze Terrarium, Ogródek, Szklarnia" a nastepnie w dziale technika i wyposazenie dam wszystkie zdjecia z budowy krok po kroku od pustego parapetu do efektu koncowego wraz z opisem i jako takim kosztorysem. ps. do "Kashlack" Sa to plytki gipsowe firmy "STEGU" model "COLORADO", tyle moge powiedziec. Czekam na kolejne komentarze Edytowane 6 Października 2007 przez Michelangelo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michelangelo Napisano 5 Listopada 2007 Autor Share Napisano 5 Listopada 2007 A tu moja kapturnica jak widac ma juz nowe pędy i odzywa po transporcie, wiec nie ma powodow do obaw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi