Heimdall Napisano 6 Października 2007 Share Napisano 6 Października 2007 Parę fotek z Sosnowca Zmniejszone troche i dałem wszystkich, bo jest ich ponad 300, ew. potem coś jeszcze dodam Na początek dzbanek Kwiat kapturniczki PK, Kubek i Ja Albert i Mateusz, Pozdrawiam! Żółwiak, ponoć bardzo agresywne stworzonko Jakaś pirania, biedna sama w akwarium była Znów kapturniczka Muchołóweczki Kapturniczka I bardzo miły żółw Zapraszam do komentowania! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogrodnik1992 Napisano 6 Października 2007 Share Napisano 6 Października 2007 Fajne zdjecia tylko mało Ale ok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartek1699 Napisano 6 Października 2007 Share Napisano 6 Października 2007 Fajne fotki Żółw prawie taki jak jest u mnie ale mój ładniejszy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyki Napisano 6 Października 2007 Share Napisano 6 Października 2007 fajne fotki, szkoda że tam nie pojechałem na pewno było warto. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 6 Października 2007 Share Napisano 6 Października 2007 Świetne fotki, czekam na więcej, a gdzie... storczyki? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 6 Października 2007 Share Napisano 6 Października 2007 super foteczki, ten żółwik mnie zainteresował Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 6 Października 2007 Share Napisano 6 Października 2007 zdjecia jak zdjecia na zywo lepiej sie ogladalo ps. szkoda ze znow wygladam na focie jakbym spal;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romeo Napisano 6 Października 2007 Share Napisano 6 Października 2007 No ładne ładne a gdzie... storczyki? No właśnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 6 Października 2007 Autor Share Napisano 6 Października 2007 No ładne ładne No właśnie Dodam później, ew. jutro porobie Jeszcze jakies zamówienia? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek93 Napisano 6 Października 2007 Share Napisano 6 Października 2007 Ja będe jutro to zobacze jak to wyglada w realu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 6 Października 2007 Share Napisano 6 Października 2007 daj więcej fotek naszego stolika Zapraszamy !! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 6 Października 2007 Share Napisano 6 Października 2007 a u nas nic nie wyszło w wyjazdu ... praca praca i jeszcze raz praca .... no cóż trzeba zarobić na dalszy rozwój kolekcji :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 6 Października 2007 Share Napisano 6 Października 2007 Heim! kopnął Cię ktoś kiedyś ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 6 Października 2007 Share Napisano 6 Października 2007 a piranie trzyma się w stadach. wiem bo o nich czytałem na necie. a wogule (<-jak to się pisze?) fajne zdjęcia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 6 Października 2007 Share Napisano 6 Października 2007 tak, w akwarium jest stadko :-). Maciek zrobił zdjęcie pojedyńczego osobnika Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi