jkwiatek Napisano 9 Października 2007 Share Napisano 9 Października 2007 (edytowane) Oto 1/2 mojej hodowli pigmejek reszta roślin będzie później jak baterie naładuje Prosze o jakies komentarze wiem że w jednej doniczce sa wykwity soli wiec nie musicie pisac no i to narazie tyle:) Edytowane 9 Października 2007 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 9 Października 2007 Share Napisano 9 Października 2007 Ja tam widze nie tylko pigmejki;-) Nawet pigmej się znalazł;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 9 Października 2007 Share Napisano 9 Października 2007 zamieść normalene zdjęcia 800*600 bo sie temat rozjezdza ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 9 Października 2007 Autor Share Napisano 9 Października 2007 (edytowane) u mnie jest git ale zaraz zamieszczę inne na 1 fotce w lewym dolnym ten capensis to giant Edytowane 9 Października 2007 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ola Napisano 9 Października 2007 Share Napisano 9 Października 2007 ładnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giniol Napisano 9 Października 2007 Share Napisano 9 Października 2007 No ziom niezle niezle bardzo fajne pigmejki. Sam chcialbym tyle miec . A co do tego pigmeja to chyba o kwiatka chodziło Nie no zart Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blindek Napisano 9 Października 2007 Share Napisano 9 Października 2007 super rośliny, chciałbym takie mieć pzdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 9 Października 2007 Share Napisano 9 Października 2007 Fajne foty... trochę tego masz czekamy na resztę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nesprim Napisano 9 Października 2007 Share Napisano 9 Października 2007 Ogólnie nie przepadam za rosiczkami ani samymi pigmejkami ale muszę przyznać, że taka doniczka pełna pigmejek robi wrażenie. Chyba niewiele osób na forum może się pochwalić tak pokaźną kolekcją pigmejek, no i oczywiście capensis doskonale wkomponował się w "towarzystwo " Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 9 Października 2007 Share Napisano 9 Października 2007 dużo ładnych pigmejek . W niektórych doniczkach to rośnie pigmejka na pigmejce . Pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 9 Października 2007 Share Napisano 9 Października 2007 a ja czekam aż będzie to co mnie interesuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fremik Napisano 9 Października 2007 Share Napisano 9 Października 2007 good work kwiatos tak trzymaj im wiecej tym mniej miejsca :P hehe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honey Napisano 11 Października 2007 Share Napisano 11 Października 2007 Całkiem fajna kolekcja. Rzeczywiście tak w grupie ciekawie sie prezentują. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 12 Października 2007 Share Napisano 12 Października 2007 jkwiatek wykupil jakies 75% naszej hodowli, wiec mozecie go meczyc o te rosliny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 12 Października 2007 Autor Share Napisano 12 Października 2007 Łukasz co że kupił 75% jak te pozostałe 25% juz sa moje za tyga lub 2 wpadne po nie Tylko ich nie sprzedaj ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi