Lukasz_Nepenti Napisano 12 Października 2007 Share Napisano 12 Października 2007 Nowy kultywar zarejestrowany przez Ogrod Botaniczny w Pradze przez Mirka Srbe. Zdjecie dzieki jego uprzejmosci Powstala ze skrzyzowania drugiego pokolenia mucholowki Royal Red z Sawtooth Wiecej zdjec: http://www.sarracenia.cz/informace/dionaea...rnet/index.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 12 Października 2007 Share Napisano 12 Października 2007 Czy ten Pan ma cos wspolnego z czplants? Moje red sawtooth mam ponad rok i tak samo wyglądają. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 12 Października 2007 Share Napisano 12 Października 2007 Słyszałem, że red sawtooth to właśnie Bohemian Garnet ale nie wiem ile w tym prawdy. Tak czy tak piękna muchołówka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nepenthes Napisano 12 Października 2007 Share Napisano 12 Października 2007 (edytowane) Tak, kultywar Bohemian Garnet to red sawtooth, dowiedziałam się ok. miesiąc temu od Vaclawa Kubina z CZplants. Nie wiem czy ma on coś z tym wspólnego ale rozpowszechnił nazwę chyba najszybciej, więc może... Edytowane 12 Października 2007 przez Nepenthes Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 12 Października 2007 Autor Share Napisano 12 Października 2007 tak, maja wiele wspolnego - nienawidza sie jak cholera Wczesniej byla to red sawtooth Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi