jkwiatek Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 A wiec u mnie juz sezon sie rozpoczął Gemmy wydaje pulchella x nitidula I chyba jeszcze 1 gat jest na skraju zaczęcia A u Was jak tam ? wydaje coś gemmy ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogrodnik1992 Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 U mnie już są dojrzałe u Drosera Nitidula x occidentalis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz007 Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 U mnie również pulchella x nitidula wytworzyła gemmae.Roślinka jak narazie dalej ma wode w podstawce.Mam ja przesuszyć?Czy może utrzymywać poziom wody? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 14 Października 2007 Autor Share Napisano 14 Października 2007 (edytowane) utrzymuj poziom wody a teraz kolejne : Drosera paleacea ssp. roseana i cos jeszcze Edytowane 14 Października 2007 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 jkwiatek napisał: utrzymuj poziom wody a teraz kolejne : Drosera pulchella ssp. roseana i cos jeszcze nie ma takiej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 14 Października 2007 Autor Share Napisano 14 Października 2007 cos Ci sie źle skopiowało haha kazdy sie moze pomylić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi