moof Napisano 15 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2008 Temperatura nie gra roli, zwiększanie wilgotności moim zdaniem też nie - może pojawić się pleśń. Doradzam tak z własnych obserwacji:) ale zrób jak uważasz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edeks Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 Proponuję pęd naciąć podłużnie i umieścić go tą naciętą stroną w podłożu. Chodzi o nacięcie końców pędu, czy przepołowieniu całego pędu na pół?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2008 Nacinamy delikatnie cały kawałek pędu przeznaczonego na sadzonki. Nacięcie nie powinno być zbyt głębokie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edeks Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 (edytowane) znaczy tak?? :> czerwone plamki to nacięcia... Edytowane 16 Czerwca 2008 przez edeks Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Nie, tak to jest poprzecznie, btw czerwieni na obrazku to ja nie widzę... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edeks Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 sorry czarne Tak?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 (edytowane) Obawiam się, że nie. Obierałeś kiedyś starą fasolę? Ma takie nitki które się wyciąga na złączeniach połówek strąka. Ja wypowiedź moofa rozumiem tak, że powinno to własnie wyglądać jak fasola z obciętymi końcami i jedną wyciągniętą nitką. Tworzy się przy wyciąganiu tej nitki takie właśnie jakby małe nacięcie. Mam nadzieję, że coś z tego skumasz Edytowane 16 Czerwca 2008 przez szamanka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edeks Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 (edytowane) masakra, dawno nie bawiłem sie w paincie tak?? 1. 2. 3. innego pomysłu nie mam Edytowane 16 Czerwca 2008 przez edeks Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 (edytowane) Wg mnie tak Edytowane 16 Czerwca 2008 przez szamanka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edeks Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 o matko xD Tyle postów przez jedno głupie cięcie Dzięki szamanka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2008 Dokładnie tak jak narysowała szamanka:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djdyf Napisano 14 Lipca 2008 Share Napisano 14 Lipca 2008 mam pytanko. czy koniec liscia mucholowki przeznaczonej do rozmnazania trzeba naciac? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 14 Lipca 2008 Autor Share Napisano 14 Lipca 2008 Nie jest to wymagane, a źle wykonane nacięcie na liściu może sprawić że sadzonki się nie pojawią. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djdyf Napisano 14 Lipca 2008 Share Napisano 14 Lipca 2008 a na jakiej głębokości liść musi być zanurzony w ziemi? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 14 Lipca 2008 Share Napisano 14 Lipca 2008 Yyy lekko przysypany z jednej strony ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi