Skocz do zawartości

Roślina Października 2007 - Głosowanie!

Heimdall

Roślina Października 2007 - Głosowanie!  

Wyniki zostały ukryte do momentu zakończenia głosowania! Proszę o cierpliwość!

Rekomendowane odpowiedzi

Oz a jak określisz niektóre zdjęcia które się dostały? Albo wolna amerykanka, albo odrzucamy wszystko co nie pasuje do regulaminu, a nie tak ze jeden przejdzie a jeden nie bo sie ciut bardziej lub mniej dostosował patrz mmandi i P.K.

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Powiem szczerze. zachowujecie sie jak kury w kurniku bijace sie o grzede. Wiadomo, ze jesli nie bralibyscie udzialu w konkursie to byscie tak nie narzekali. chcecie wybic konkurencje - normalne, ale zdjecia nie kwalifikujace sie do glosowania zostaly juz usuniete i wasza dyskusja malo zmieni. Trzeba miec ladna rosline i umiejetnosc robienia zdjec a nie gadane. Tyle ode mnie.

Mehi jesteś niepoważna, większość głosów w tej dyskusji jest ludzi, którzy nie biorą w tym udziału. Ja myślałe, że moderatorzy są po to by przestrzegać regulaminu a nie robić to co się moderatorom podoba dyskryminując przy tym pozostałych uczestników forum !

ja tez. Zwracamy tylko uwage na nierowne traktowanie uczestnikow.

I własnie o to w większości chodzi, skala korupcji w przypadku gdy tylko "spuer moderator" decydyje o tym czyje zdjęcie będzie spełniać warunki a czyje nie.

Wielka afera :) Po prostu dałem te zdjęcia, które wg. mnie się kwalifikują, nie wg. Was :) Koniec dyskusji, głosować :)

I to własnie głos odpowiedni w tej sprawie, cisza i spokuj bo ja tu decyduje !

Nie zamykam tematu, nie kasuje postów, nie rozumie Cię... :)

I tak byśmy sami sobie otworzyli ! :P

Odnośnik do odpowiedzi

Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że w opozycji do przestrzegania regulaminu jest więcej VIP'ów którzy powinni go egzekwować niż zwykłych userów i na odwrót :blink:. W tym miejscu pragnę się zatrzymać i złożyć szczere gratulacje ;). Myślę, że nikomu tutaj nie chodzi o to by urazić innych userów... chodzi o te kilka linijek regulaminu które określają cel i merytorykę konkursu, zostały napisane tam nie bez powodu i jeżeli moderacji tak się on aż tak bardzo nie podoba to co stoi na przeszkodzie by go zmienić? Ale do czasu gdy te kilka linijeczek tekstu jest tam w obecnej formie to może ich razem będziemy przestrzegać, hmm? Tym bardziej jest to istotne, gdyż inni zostali odsunięci a część trochę mniej kontrowersyjnych zdjęć nie została wykluczona. Konkurs powinien być fair wobec wszystkich użytkowników bo równie dobrze ktoś może tutaj nabluzgać i za naruszenie regulaminu pewnie dostanie warna zanim się obejrzy ... to stwarza wrażenie, że są REGULAMINY i regulaminy. Jeszcze tylko zaproszę wszystkich do lektury punktu 2 i 3 regulaminu tego konkursu, to nie tak wiele a wystarczy by uniknąc tego typu sytuacji :)

http://nepenti.pl/forumpl/Regulamin-Konkursu-t5404.html

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm.. z tego co widzę, to tylko ozii, Tom i Ja nie mamy głosu... niektórzy mają po jednym.. być może się mylę, w co wątpię, ale większość osób oddała głos na samego siebie. A czy tak można ? Radziłbym sprawdzić... Bo w każdym konkursie na roślinę miesiąca nie było takiej sytuacji, że tylko kilka(dosłownie kilka, ok 3-6 osób) nie miało głosów.

Poza tym to konkurs był odwołany.. powodem było to, że były wprowadzane pewne reguły aby zdyskwalifikować osoby, które łamią regulamin. Konkurs powrócił na starych zadach. Czyli rozumie, że obecna osoba zajmująca się oprawą techniczną forum nie potrafi tego zrobić ?

Oraz chciałbym wiedzieć, co robi aktualnie osoba zajmująca się stanem technicznym forum ? Bo szczerze mówiąc, to jak na razie zbyt wiele zmian nie widzę... Na początku coś ktoś pisał o zmianach.. lecz od pewnego czasu nic nowego nie widać..

Może zbytnio się czepiam, ale miałem obiecane wyjaśnienie... Którego do tej pory nie ma...

Odnośnik do odpowiedzi

ja na siebie miałem zamiar oddać głos ale przeczytałem dokładnie regulamin i zmieniłem zdanie a wo gule były ładniejsze

zdjęcia od moich (a mój dzbanek jest taki śliczny w rzeczywistości)

Odnośnik do odpowiedzi

hmm nie czytalam wczesniej tu po napisaniu swojego posta ale to paskudne co tu sie dzieje. ja dalam swoja fotke bo wydala mi sie ciekawa- tak mala roslinka nie lubi sie fotografowac, a juz zarzuty ze nieostra ze roslinka sie swieci ehh. P.K. zrob fotke czegos tak malego i wtedy podyskutujemy.

tak czy owak sposob przeprowadzania tego konkursu pozostaje wiele do zyczenia i brakuje na prawde by raz mod siadl przeanalizowal foty, wyrzucil co chce i koniec bo mi na wygraniu czegokolwiek nie zalezy- nie dawalabym wtedy takiej fotki- ale juz nawet dzielic sie swoimi okazami odechciewa;/

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.