Cephalotus Napisano 27 Października 2007 Share Napisano 27 Października 2007 Witam wszystkich, wrzucam trochę zdjęć z ogrodu botanicznego w Libercu w czechach. Na reszcie udało mi się tam dostać po tylu latach. Mają tam całkiem sporo roślin owadożernych i ładnie o nie dbają. Skoro zajmuje się nimi Jan Flisek, to nie moga inaczej wyglądać. Szczególnie fantastycznie wyglądają tłustosze. Może znjdziecie tam dla siebie jakieś natchnienie do tworzenia przyszłego terrarium. Fotek jest dużo, wrzucam wszystkie z mojego albumu... Gdyby taka forma wam nie pasowała napiszcie, a spasuję fotki i umieszczę jedynie link. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 27 Października 2007 Autor Share Napisano 27 Października 2007 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waleń Napisano 27 Października 2007 Share Napisano 27 Października 2007 naprawdę fajne zdjęcia (inspiracja na pewno się znajdzie), w ferie zamierzam tam jechać, aż się nie mogę ich doczekać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 27 Października 2007 Share Napisano 27 Października 2007 No po lecie ładniej tam wygląda a jak ktoś chce prównać jak było kilka m-c temu ... http://nepenti.pl/forumpl/Ogrod-Botaniczny...echy-t5111.html Cephal pierwszy zdałem z tamtąd relcacje B) ale fakt tłusztosze ładnie się od tego czasu rozrosły. Z tym że twoje zdjęcia ładniej wykonane Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 27 Października 2007 Share Napisano 27 Października 2007 ale super fotki, naprawdę świetnie to wygląda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad2000 Napisano 27 Października 2007 Share Napisano 27 Października 2007 piękne dzbanki a te tłustosze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 27 Października 2007 Share Napisano 27 Października 2007 Wow, no robi wrażenie, szczególnie ta skałka z tłustoszami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi