Gość Nepenthes Napisano 4 Listopada 2007 Share Napisano 4 Listopada 2007 Witam Czytałem ostatnio trochę na wikipedii o wymarłej roślinie owadożernej - Archaeamphora longicervia. Podobno jest to przodek kapturnicy. Bardzo mnie zaciekawiła, więc chciałbym dowiedzieć się o niej trochę więcej. Czy ktoś może mi podać jakieś informacje lub zdjęcia, linki lub cokolwiek innego, oczywiście oprócz wikipedii, dotyczące tej rośliny? Najlepiej w języku angielskim. Z góry dziękuję Nepenthes Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 4 Listopada 2007 Share Napisano 4 Listopada 2007 Wyszukiwarki nie gryzą TUTAJ i TUTAJ i TUTAJ i jeszcze duuzo więcej Co prawda większość po angielsku, ale to chyba mały problem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nepenthes Napisano 4 Listopada 2007 Share Napisano 4 Listopada 2007 3/4 wszystkich wyników to odnośniki do wikipedii, więc pytam się tutaj, taki temat przyda się każdemu zainteresoweanemu, który nie ma czasu przegrzebywać milionów stron na wyszukiwarce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi