Skocz do zawartości

Testowa 1 Wysylka

Lukasz_Nepenti

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

"I zapewniam, że nic mnie z Nim nie łączy. Owadożery zainteresowały mnie 3 tygodnie temu. Kupiłem już kilka roślinek ( żadnej w tym sklepie), na dwie również czekam już prawie 2 tygodnie i nie wariuję po prostu czekam."

Pojawiłeś się nie dawno na forum, nie wiesz co się działo jak Ciebie nie było, wiec proszę Cię : nie doradzaj jeśli nie znasz sytuacji. Po drugie jak nie kupiłeś żadnej rośliny w tym sklepie, to nie rozumie dlaczego bronisz tak byłej firmy Nepenti. Nie wiesz w jaki sposób odbywała się realizacja zamówień.

I życzę miłego czekania.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Nepenthes
Nepenthes co ty taki obrońca się znalazłeś? Masz jakieś PROFITY z tego powodu czy co? śmiem twierdzić że inaczej byś "ćwierkał" gdyby to o twoją paczkę chodziło. łukasz miałby dużo mniej roboty gdyby zamknął sklep internetowy na kilka dni albo dał jakąkolwiek informacje na stronie co się z firmą dzieje i dlaczego jest taki duży poślizg w realizowaniu zamówień. Moim zdaniem tak powinna zachować się profesjonalna firma.

P.S Sorry że zaczynam zdania małą literą ale mój komp nie chce pisać dużych polskich znaków.

Ja nikogo nie bronię, mówię tylko, co uważam.

Odnośnik do odpowiedzi

A ja proponuję tego typu newsy umieszczać Na stronie głównej Sklepu bo NIE KAŻDY KUPUJĄCY JEST FORUMOWICZEM!

i z tego co mi się wydaje to niema obowiązku o forum nawet nic wiedzieć !!!

i np. wzorem prowadzącego http://naturaqua.fotolog.pl/ NIE DOWIE SIĘ ŻE MUSI PO RAZ KOLEJNY PISAĆ DO WAS................

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Nepenthes

A ja chcę się dowiedzieć kiedy szklarnia rozpocznie pełną działalność, czyli kiedy będzie można zamawiać wszystkie gatunki, bo jeszcze nigdzie takiej informacji nie znalazłem.

Odnośnik do odpowiedzi

SUPERR !

Łukasz to jest jakaś parodia. Chciałeś coś zmienić ale widać, że nic się nie zmieniło jak było beznadziejnie z wysyłkami tak jest i będzie !!! Paczki miały być wysłane w poniedziałek dziś jest środa i dostałem potwierdzenie że zostały wysłane we wtorek, znając życie rośliny zostaną na poczcie na weekend. Przygotuj się na reklamacje bo ja osobiście mam dosyć takiego traktowania. Przestań pisać takie bzdury, że beda zmiany bo to czcza gadanina !!!

Odnośnik do odpowiedzi

No super a ja nawet nie dostalem potwierdzenia. Łukasz wiesz co dla mnie jestes nikim innym jak f.... ktory nie dotrzymuje slowa i ma sobie innych za nic !! mnie to nie interesuje ze masz balagan z papierach bo przenosisz firme albo wysylasz rosliny albo zwracasz kase proste ! !

Edytowane przez yahooo
Odnośnik do odpowiedzi

To ja mam lepszego newsa :) Dostałem maila w poniedziałek 12 listopada, że rośliny zostaną wysłane 19 listopada :) Ogólnie nie jestem jakoś tym poddenerwowany i liczę na to, że wszystko będzie ok. Trochę rozumiem Łukasza sytuację i jak dotychczas nie zawiódł mnie w żaden sposób, stąd też daję mu kredyt zaufania, na który każdy zasługuje, a szczególnie ktoś kto wcześniej nie zawodził. Jeżeli możecie to trochę zwolnijcie z tymi wyzwiskami, bo to i tak do niczego nie doprowadzi. Jak będzie źle to złożymy reklamację i będziemy znowu czekać, a co tam :) Dodam, że też czekam już nawet nie wiem jak długo. Będzie dobrze.

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry survina ale niektórzy się nie doczekali jak narazie ani jednego dobrze zrealizowanego zamówienia (np. ja) więc dziwisz się? Może się zdażyć pomyłka raz, dwa razy, ale nie 6-7 na 6-7 zamówień nie sądzisz?

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.