Skocz do zawartości

Testowa 1 Wysylka

Lukasz_Nepenti

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Bedziemy podlewac deszczowka, bo jest czysciutka i jakos od kilkunastu lat podlewania przez dawida, nie bylo z nia problemu.

Strona bedziemy sie zajmowac od poniedzialku, dzis wykupuje nowy serwer i rezygnujemy ze skygroup, bo sa za drodzy. Zaczeli robic strony np dla tv4 i byle 5min roboty to 100zl netto.

Dostalismy mase pozytywnych komentarzy o ostatniej wysylce, jestem dobrej mysli, ale oczywiscie wciaz prosze wszystkie pokrzywdzone lub niezadowolone osoby o pisanie e-maila na bohemica-plants@rosliny-owadozerne.pl Ten adres dziala na 100%

Odnośnik do odpowiedzi

mam niestety zle wiesci. Dawid przed chwila do mnie zadzwonil, ze od wczoraj maja tam ponad -10C mrozu i pogoda ma sie poprawic od jutra, a w przyszlym tygodniu bedzie juz zupelnie ladnie. Z reszta w Polsce sytuacja ma sie podobnie. Zdecydowalismy sie nie ryzykowac i wszystkie paczki wyslemy bez ryzyka w poniedzialek rano.

Podloza, doniczki i inne akcesoria sa juz popakowane, wiec w sobote i niedziele na pewno sie uporamy i nie bedzie opoznien, a od przyszlego tygodnia koniec z opoznieniami chyba, ze pogoda uniemozliwi wysylke o czym bedziemy na pewno informowac. Oficjalna wiadomosc zostanie wyslana e-mailem. Wiem, ze niektorzy juz dlugo czekaja, ale mysle, ze warto poczekac jeszcze te kilka dni by wszystko przyszlo cale i zdrowe.

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm no mialo byc na 100tysiecy % wyslane w poniedzialek .... ja nie uwierze ze ona zostanie wyslana w nastepny poniedzialek dopoki jej nie zobacze na wlasne oczy w domu .....

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co robicie ale poczta nie sprawdza się wogóle, chyba że paczki nie były wysyłane wtedy gdy było to napisane. Paczka doszła po TYGODNIU i weekendzie na poczcie ... szkoda gadać.

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. chciałabym sie dowiedziec czy wogóle w Państwa firmie ktoś odpowiada na e-maile??? zamówiłam rośłiny 17 (sobota) zapłaciłam i .....tyle. Zero kontaktu. Numer telefoniczny nieaktualny-mam nadzieję ze konto które przyszło w jedynym emailu(pierwszym i ostatnim-dotyczyło tylko wpłaty) na które przesłałam pieniądze było prawidłowe. PROSZE SIE ODEZWAĆ, kiedy zostanie zrealizowane moje zamówienie.

Jesteście polecani na rożnych forach i stronach miłosników roślin -mam nadzieję że sie nie zawiodę.

Pozdrawiam,

Yonks

Odnośnik do odpowiedzi

dziekuje bardzo serdecznie Łukasz za priorytetowe potraktowanie mojej paczusi :) juz nie bede Ci trula przez telefon na ten temat :D a z ta hodowla kaktusow to lipa- ja proponuje w pole mucholowek :) one potrafia pracowac grupowo co widzialam gdzies na fotce jak 2 pulapki chyba nawet 2 roslin roznych zlapaly.. mala jaszczurke :) to tak w ramach malej dygresji ^_^ swoja droga musisz miec nas juz serdecznie dosyc skoro chcesz sie tak szybko nas pozbyc :D

ps przepraszam za przeskakiwanie tak z formy na Pan/Ty-> jakos ciezko mi wybrac :)

Edytowane przez Sathis
Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.