kliper Napisano 26 Listopada 2007 Share Napisano 26 Listopada 2007 Witam. 21 października złożyłem zamówienie w waszym sklepie, parę dni później dokonałem wpłaty a 31 otrzymałem wiadomość z potwierdzeniem wysyłki. Paczka do tej pory nie doszła, ale z tego co wyczytałem na forum nie tylko ja mam takie problemy. Próbowałem wysłać maila na adres bohemica@rosliny-owadozerne.pl , ale coś chyba nie działa bo dostaje zwrotne maile. Chciałbym się tylko dowiedzieć kiedy będę mógł sie spodziewać paczki. Zależało by mi na tym żeby to było jeszcze przed gwiazdką ;] Prosił bym o szybki kontakt w tej sprawie. Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dwoogy Napisano 26 Listopada 2007 Share Napisano 26 Listopada 2007 Witam. 21 października złożyłem zamówienie w waszym sklepie, parę dni później dokonałem wpłaty a 31 otrzymałem wiadomość z potwierdzeniem wysyłki. Paczka do tej pory nie doszła, ale z tego co wyczytałem na forum nie tylko ja mam takie problemy. Próbowałem wysłać maila na adres bohemica@rosliny-owadozerne.pl , ale coś chyba nie działa bo dostaje zwrotne maile. Chciałbym się tylko dowiedzieć kiedy będę mógł sie spodziewać paczki. Zależało by mi na tym żeby to było jeszcze przed gwiazdką ;] Prosił bym o szybki kontakt w tej sprawie. Pozdrawiam. jutro rano wysyłają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sathis Napisano 26 Listopada 2007 Share Napisano 26 Listopada 2007 (edytowane) no ale wysylali tez maile z potwierdzeniem wiec jesli go nie masz to moze troche niepokojace? edit: dzisiaj wszystko mam nadzieje poszlo? troche sniegiem sypie na poludniu to wole sie upewnic Edytowane 27 Listopada 2007 przez Sathis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lauruso94 Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 Witam wysłałem pieniądze w piątek 23 listopada i moja paczka jeszcze nie doszła chciałem się dowiedzieć kiedy zostanie wysłana moja paczka... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 29 Listopada 2007 Autor Share Napisano 29 Listopada 2007 Witam wysłałem pieniądze w piątek 23 listopada i moja paczka jeszcze nie doszła chciałem się dowiedzieć kiedy zostanie wysłana moja paczka... jak nie dostales potwierdzenia wysylki prosze o email na roslinyowadozerne@gmail.com to sprawdze z telefonu na szybko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sathis Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 Ja dzis dostalam przesylke wyslana we wtorek- jestem bardzo zadowolona. Dziekuje Łukasz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xszymonx Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 moja paczka też została wysłana we wtorek i dzisiaj jest Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dwoogy Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 mi też już doszło, po miesiącu ale przyszło, szkoda ze nie dostalem zadnego gratisa roślinka troche wymęczona podróżą ale ważne, że jest... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliper Napisano 23 Grudnia 2007 Share Napisano 23 Grudnia 2007 Już 2 miesiące minęły, a ja ciągle nie otrzymałem przesyłki. Pisałem na forum, wysyłałem maile i żadnej odpowiedzi. Może pisałem na nieaktualne już maile. Nie wiem. Nie rozumiem tylko dlaczego na stronie sklepu nie ma ciągle żadnego kontaktu. Do kogo mógłbym się zwrócić w tej sprawie, bo naprawdę nie wiem. Już nawet nie denerwuje mnie to czekanie tylko to że nikt nie odpowiada na moje maile. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp230 Napisano 11 Stycznia 2008 Share Napisano 11 Stycznia 2008 A to w takim razie nie jesteś jedynym. ja też czekam od 2 miesięcy i wiem już jedno nie dostane zamówionej przesyłki. mam nadzieję że pieniądze trafią z powrotem na moje konto a nie jest to mała kwota. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koma Napisano 11 Stycznia 2008 Share Napisano 11 Stycznia 2008 Ja tam mam identyczną sytuację, dawało mi cokolwiek napisanie pod adres roslinyowadozerne@gmail.com ( wtedy wysłano mi I część paczki, na drugą jeszcze czekam). Spróbujcie tam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp230 Napisano 14 Stycznia 2008 Share Napisano 14 Stycznia 2008 Ja tam mam identyczną sytuację, dawało mi cokolwiek napisanie pod adres roslinyowadozerne@gmail.com ( wtedy wysłano mi I część paczki, na drugą jeszcze czekam). Spróbujcie tam. Próbowałem i to jednokrotnie, efekt- cisza albo informacja wyślemy w środę, mija następny miesiąc i nic. Pada obietnica- zwrócimy pieniądze na konto- przelewu brak. Nie wiem do kogo pisać żeby sprawę zakończyć........ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
optimus Napisano 15 Stycznia 2008 Share Napisano 15 Stycznia 2008 Co do kiepskiego kontaktu to w pelni sie zgodze. Lukasz obiecywal Mehi przelanie pieniedzy na jej konto juz kilka razy i jak pieniedzy nie bylo tak nie ma., co wiecej ostatnio nawet przestal sie wogole odzywac... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xszymonx Napisano 15 Stycznia 2008 Share Napisano 15 Stycznia 2008 ja mama podobną sytuacją, ale z reklamacją, napisałem ze 2-3 tygodnie temu o tym , widziałem go na gg, ale odpowiedzi nie ma, fajną reklamę sobie robią Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 16 Stycznia 2008 Share Napisano 16 Stycznia 2008 Niestety z powodu silnych mrozow w Czechach, gdzie przygotowujemy zamowienia jestesmy zmuszeni opoznic wysylke jeszcze o 7 dni do wtorku 15 stycznia. Mamy na uwadze, iz czas oczekiwania na Twoje produkty jest juz znacznie przekroczony, dlatego w ramach rekompensaty, w przesylce znajdziesz upominek od naszej firmy. tak jak napisali - wczoraj wysłane, dzisiaj dostałem paczkę. Czekam już miesiąc- ale rozumem to, zima nie jest najlepsza porą na przesyłkę i zamawianie roślin. Tym razem tak zrobiłem, ponieważ dzbanek był kupione 'w ramach prezen tu na gwiazdke" - jak daja trzeba korzystac Jako że wszystko sie opóźniało znacznie a mi wpadło troche grosza postanowiłem ze za 1 paczka zamówię jeszcze parę roślin. W zwiazku z tym wysłałem prośbę o cennik- odpowiedziano mi że będzie na stronie w niedziele- 2 tygodnie temu. Tydzien temu napisałem znowu, bez odzewu. Dobra, tez zrozumiem, przebudowa firmy itp. nie chce im sie bawic w spisywanie cen dla 1 klienta. Ale w takim razie nie piszcie ze cennik bedzie na stronie 2 tygodnie temu, tylko napiszcie zgodnie z prawdą... Dodatkowo "Mamy na uwadze, iz czas oczekiwania na Twoje produkty jest juz znacznie przekroczony, dlatego w ramach rekompensaty, w przesylce znajdziesz upominek od naszej firmy" Cóż, w paczce dostałem wyłącznie sadzonkę dzbanka, podłoże i doniczkę, jeśli nie macie zamiaru dawać gratisów- doobra, jak juz pisąłem jestem wyrozumiały- ale w takim razie nie piszcie ze będą! mam nadzieje ze sie to wszystko porawi... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi