Skocz do zawartości

Testowa 1 Wysylka

Lukasz_Nepenti

Rekomendowane odpowiedzi

witam Was,

Wczoraj wyslalismy wszystkie paczki i zaleglosci finansowe, o ktorych nas informowaliscie. Niestety do marca wszystko jeszcze nie bedzie dzialac do konca sprawnie. Ja poswiecilem sie teraz pisaniu ksiazki, ktora chcemy wydac w kwietniu i zrobie wszystko by tak wlasnie bylo. Dawid z kolei zajmuje sie pracami w laboratorium, ale wysyla wszystkie paczki na bierzaco, o ile nie przeszkadza w tym pogoda. Powoli konczymy juz strone, ktora rowniez bedzie w pelni dzialac w marcu. Jezeli jeszcze ktos bedzie mial problem z zamowieniem prosze dzwoncie do mnie na 790021899 od 8 do 16, a ja powiadomie Dawida. Niestety przez najblizsze kilka dni bede dostepny tylko pod telefonem. Wszystkie nowosci odnosnie strony beda pojawialy sie juz na www.rosliny-owadozerne.pl

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

optimus napisał:

Co do kiepskiego kontaktu to w pelni sie zgodze. Lukasz obiecywal Mehi przelanie pieniedzy na jej konto juz kilka razy i jak pieniedzy nie bylo tak nie ma., co wiecej ostatnio nawet przestal sie wogole odzywac...

Dość dziwne zachowanie jak na szanującego się przedsiębiorce.......

a unikanie zwrotu pieniędzy całkowicie nie wypada ..........

o i mamy szybką reakcję :)

Odnośnik do odpowiedzi

kompletny brak organizacji pracy...przeprowadzka,tworzenie strony i pisanie ksiazki w krotkim odstepie czasu-nie za duzo dla was??raczej tak,chyba sie troche przeceniacie!!!zastanawiam sie tylko w jaki sposob chcecie wejsc na rynek miedzynarodowy :/ to co robicie moze tylko odstraszyc klienta :/

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już np. dostałem :D i nie mam zastrzeżeń co do zawartości paczki, nawet jest trochę więcej roślin i doniczek, więc i Wy się pewnie doczekacie.

Zaczynam nawet troszkę wierzyć, że kończą się przejściowe problemy Bohemiaca, czy Nepenti.:-)

Odnośnik do odpowiedzi

Czytając te problemy tutaj przypomina mi się jeden z moich przedmiotów: Inżynieria jakości i zarządzanie środowiskowe w którym koleś opowiada nam co i jak robić by firma się rozrastała a nie było problemów. Polecam Ci Łukasz byś też kupił książke na ten temat - może wam się przydać skoro jeszcze bardziej powiększacie firme...

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...

Witam,

w piatek dostalem wiadomosc że paczka do mnie bedzie wyslana w najblizszy poniedzialek lub wtorek. Dzisiaj mamy czwartek i nadal nic nie przyszlo. O co chodzi??;/

To jak dowiem sie czegoś???

Odnośnik do odpowiedzi

witam Was,

Wczoraj wyslalismy wszystkie paczki i zaleglosci finansowe, o ktorych nas informowaliscie. Niestety do marca wszystko jeszcze nie bedzie dzialac do konca sprawnie. Ja poswiecilem sie teraz pisaniu ksiazki, ktora chcemy wydac w kwietniu i zrobie wszystko by tak wlasnie bylo. Dawid z kolei zajmuje sie pracami w laboratorium, ale wysyla wszystkie paczki na bierzaco, o ile nie przeszkadza w tym pogoda. Powoli konczymy juz strone, ktora rowniez bedzie w pelni dzialac w marcu. Jezeli jeszcze ktos bedzie mial problem z zamowieniem prosze dzwoncie do mnie na 790021899 od 8 do 16, a ja powiadomie Dawida. Niestety przez najblizsze kilka dni bede dostepny tylko pod telefonem. Wszystkie nowosci odnosnie strony beda pojawialy sie juz na www.rosliny-owadozerne.pl

Ja monitowałem w sprawie swoich zamówień z 29 i 30 listopada '07 kilkakrotnie, zarówno przez maila, jak i na podany telefon (ze 2 razy nagrałem się na skrzynce). Przez forum również. Zero odpowiedzi w każdym przypadku. Wygląda mi to na zwykłe oszustwo, tym bardziej, że osoby prowadzące serwis mają czas na pisanie książek, itp. Dziś o 8:30 zadzwoniłem po raz kolejny na podany numer i... po raz kolejny nikt nie odebrał telefonu, mimo zapewnień "bycia pod telefonem". Nie będę wydawał kasy na połączenia i nagrywał się na sekretarce po raz kolejny.

Sam prowadzę działalność gospodarczą i zdażają się różnego rodzaju problemy, ale w ten sposób klienta nigdy nie potraktowałem.

A. P.

//.... trochę czasu minęło

Witam ponownie,

Muszę zwrócić honor Nepenti (częściowo) - jedno z dwóch zamówień dotarło do mnie wczoraj wieczorem (gleba, czekam na roślinki teraz :( ). Chciałbym jednak zwrócić uwagę na to, że przesyłka dostarczona przez pocztę była częściowo rozpruta. Oczywiście pocztowcy chcieli ukraść zawartość, która najwyraźniej im się nie spodobała. Ilekroć dochodziła do mnie paczka (nie polecona), czy to w Radomiu, czy to w Warszawie, gdzie teraz mieszkam, to prawie na 100% ktoś w niej grzebał. Będzie z pewnością więcej takich historii. Czy naprawdę nie ma możliwości wysyłki przez kuriera (oczywiście za zwiększoną opłatą, to można zrozumieć)?

A. P.

Odnośnik do odpowiedzi

• 3 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.