Skocz do zawartości

Roślina Listopada 2007 - Głosowanie

Heimdall

Roślina Listopada 2007  

Wyniki zostały ukryte do momentu zakończenia głosowania! Proszę o cierpliwość!

Rekomendowane odpowiedzi

Heim > Niestety , ale poprosiłem o przemyślaną odpowiedz. Tak więc pozwolę sobie skomentować twoje słowa :

Czy jestem odpowiednią osobą na stanowisku, to nie Tobie osądzać

Tak, racja - nie mnie osądzać ... . Jednak jako administrator powinno ci zależeć głównie na zjednaniu osób na forum, a nie pogłębianiu coraz większego dołka. Jeżeli masz "gdzieś" użytkowników, piszesz co chcesz, robisz co chcesz - nie zgodnie z zasadami, to chyba sam przyznasz, że jest to nieporozumienie, co nie ? I nie ukrywając : dno się pogłębia, coraz częściej inni użytkownicy odchodzą z tego forum - jednym słowem forum traci na wartości. Dlaczego traci ? bo administratorzy zamiast jednać, rozwiązują problem pisząc : "jeśli się nie podoba, to nie wchodz na forum i tyle". I ty to najbardziej powinieneś zrozumieć - piszę bo chcę pomóc na tym forum, uratować to co jest psute przez złą pracę osób wyższych - często nawet nieświadomie (i to trzeba im często uświadomić, gdyż nikt nie jest idealny, no nie ?:)).

Proszę o skończenie tematu regulaminu i konkursu, nie podoba się, to nie brać udziału albo nie głosowac i już

to jest przykład sprawy, którą poruszyłem wcześniej

Co do wyjaśnień to były wcześniej: W następnym konkursie nowy regulamin, jeszcze bardziej rygorystyzczny... Twoja fotka niestety nie kwalifikuje się i taka jest prawda... Rozumiem, masz żal, trudno.

Ok, cieszę się że będzie nowy regulamin, chodziło mi jednak o ten konkurs, do którego nie ustaliłeś swojego regulaminu - więc powinien być stosowany stary regulamin (który też nie był do końca, u wszystkich użytkowników, stosowany).

Nie chodzi mi już o moją muchołówkę - mogę przecież wystawić ją następnym razem. Chodzi mi tutaj o drobną nieuczciwość z twojej strony. Nie wszyscy byli potraktowani zgodnie z regulaminem ... więc chcę udowodnić tutaj też twoją winę

Nie wywlekaj proszę także tematów, które w jakiś sposób są osobiste

Tych tematów nie wymieniłem, ale jak chcesz możemy porozmawiać o tym na privie, zrozumiesz w tym też twoją winę (chyba że chcesz tutaj ?:) ja jestem przygotowany :) )

Dziękuję za zrozumienie :-)

Edytowane przez Nwankwo
Odnośnik do odpowiedzi

coraz częściej inni użytkownicy odchodzą z tego forum - jednym słowem forum traci na wartości.

Statystyki mówią co innego forumowiczów przybywa, a że niektórzy rejestrują się ale nic nie piszą...

piszę bo chcę pomóc na tym forum, uratować to co jest psute przez złą pracę osób wyższych - często nawet nieświadomie

Co chcesz ratować? Tu nic nie trzeba ratować wszystko jest w porządku.

CYTAT

Proszę o skończenie tematu regulaminu i konkursu, nie podoba się, to nie brać udziału albo nie głosowac i już

to jest przykład sprawy, którą poruszyłem wcześniej

Chyba chodziło mu o to że każdy pisze z własnej niepszymuszonej woli i nie musi usilnie tego kontynuować jeśli zle sie czuje posrod innych.

To jest już klasyczny przykład wyminięcia. Chodzi mi o ten konkurs, do którego nie ustaliłeś swojego regulaminu - więc powinien być stosowany stary regulamin (który też nie był do końca, u wszystkich użytkowników, stosowany).

Nie chodzi mi już o moją muchołówkę - wystawię ją następnym razem. Chodzi mi tutaj o drobną nieuczciwość z twojej strony. Nie wszyscy byli potraktowani zgodnie z regulaminem ... więc chcę udowodnić tutaj też twoją winę

Możesz się uspokoić? Szarpią Tobą emocje jakby Ci odebrano prawo do życia...nic się nie stało miałeś nieodpowiednią fotę i już świat się nie zawalił ...nie ma potrzeby żebyś ganił innych by wynieść własne cierpienie na wyżyny. Heimdall zrobił tak jak należało usunął Cie z konkursu w tym miesiacu i kropka.

ps.Nie czepiaj się szczegółów.

ps2. Piszesz o tym że bierzesz udział ze względu na dobrą zabawę, a przecież sam dobrze wiesz że gdyby nie nagroda (taka czy inna) to wcale byś nie podnosił głosu.

Odnośnik do odpowiedzi

Regulamin będzie bardzie rygorystyczny nie będą brane pod uwagę zdjęcia polepszane światłem: np podbijanie czerwieni odpowiednimi świetlówkami. Zdjęcia źle podpisane ,wystawiane nie pochodzące z waszych kolekcji a np z waszej dzialalnosci zarobkowej itd.

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, żeby nie robić zbędnego zamieszania odpiszę na privie :)

Z mojej strony też przepraszam , bo się trochę rozpędziłem z moimi tekstami. Jednak chyba lepiej jak zwracam uwagę na te błędy teraz, niż jeśli te błędy miałyby się pogłębiać i później mielibyście z tego powodu problemy ? Bo niestety, wg mnie nie u każdego postąpiliście uczciwie :). Tymbardziej, że nie tylko ja zwracam wam na to uwagę, ale i inni użytkownicy.

Cieszę się, że moje zdanie wpłynęło na powstanie nowego i pewnie lepszego regulaminu

Edytowane przez Nwankwo
Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.