xszymonx Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 chodzi mi o to czy podpieracie/przywiązujecie swoje dzbani do kijków albo czegoś?? czy jest to wskazane?? co się stanie jęśli nie będzie miał podpory?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 Ja podwiazuje. Jak nie to klapnie, i tyle. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xszymonx Napisano 17 Listopada 2007 Autor Share Napisano 17 Listopada 2007 mój narazie się trzma, ale jak go będziesz przywiązywać to wtrośnie, a dzbanki są dość spore Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 Dzbaneczniki to z reguly rosliny pnace (po drzewach w naturze), wiec podporka jest bardzo wskazana dla roslin, ktore rosna duze jak np rafflesiana, ktora i gorne dzbanki ma olbrzymie, niektore nawet ponad 30cm! i bez podporki nie ma szans by roslina sie nie pogiela/polamala Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi