Skocz do zawartości

Zagadka: Ile Tu Jest Roslinek....

mat

Rekomendowane odpowiedzi

Dpoatrzylam sie 5 zielonych kropek, ale roslinami bym tego nie nazwała, raczej ktoś wrzucił do doniczki 20 nasion wg mnie.

Tak czy siak czy to kupno czy wymiana nie uwazam by transakcja byla uczciwa, to nie rosliny.

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez przesledzilam dokladnie zdjecie i rowniez bym roslinami tego nie nazwala- to mikroskopijne siewki jeszcze. jesli kupowales siewki to ok, ale rosliny to nie sa a juz na pewno nie 20.

Edytowane przez Sathis
Odnośnik do odpowiedzi

??? zle mnie zrozumieliscie :) oczywiscie kupilem nasiona,tylko ze po 2 tyg zamiast 20 wykiełkowało narazie tylko 4! :/ wg.mnie to mało, no ale to mój pierwszy wysiew.

Co do sklepu, to niestety byly problemy, bo mi chyba gatunki pomylili, 2 roslinki z 3 przyszły bez korzenia(!), na dodatek prosiłem o przesyłke GLS-em a wysłałi mi zwykla pocztą i na dodatek troche zmasakrowane te rosliny przyszły, zapłasiłem dodatkowo za kuriera a przyszła mi zwykła paczka :( , troche nie uczciwe...Powinni mi za ta roznice w cenie jakieś 18zł, odpalic jakas gratis roslinkę, jak myslicie?opłaca sie upomnieć, czy Oni nie uwzględniają reklamacji? <_<

Edytowane przez mat
Odnośnik do odpowiedzi

hum 2 tygodnie to niewiele ciesz się ze wogle coś widać po tak krótkim czasie od wysiewu ja kiedyś już chciałem wywalać doniczkę z D. capensis (po 6tyg od wysiewu) ale stwierdziłem ze jeszcze z tydzień im dam no i w sumie po 7 tygodniach "dostałem" pierwsze siewki z 20 nasionek na początku było 6 siewek ale już po 10 tyg było ich 18 więc się nie przejmuj i czekaj.

P.S. ja się doliczyłem 5 obiektów które mogą być siewkami, i czegoś co chyba będzie mchem

post-2122-1195819006.jpg

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zagatka to jakies nagrody musiałbys dac !!!

Nepenti juz nie ma ! Wyemigrowali na południe- zal.pl. Musialbys umiec pisac po czesku, a nie umiesz ! Ale pisz maila. może kase bedziesz miał, kupisz se cus za to !

Hahaha :lol2: Ale mnie to rozbawiło :) Błędy to jedno, forma i to co chciałeś wyrazić drugie :)

Btw. nie musisz umieć po Czesku ;]

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.