mat Napisano 19 Listopada 2007 Share Napisano 19 Listopada 2007 Witajcie może Wy znajdziecie tu jakies roslinki, ja znalazłem 4... a reszta gdzie??? Uprzedzam ze zdjęcie wazy ponad 1MB!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 19 Listopada 2007 Share Napisano 19 Listopada 2007 Dpoatrzylam sie 5 zielonych kropek, ale roslinami bym tego nie nazwała, raczej ktoś wrzucił do doniczki 20 nasion wg mnie. Tak czy siak czy to kupno czy wymiana nie uwazam by transakcja byla uczciwa, to nie rosliny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sathis Napisano 19 Listopada 2007 Share Napisano 19 Listopada 2007 (edytowane) ja tez przesledzilam dokladnie zdjecie i rowniez bym roslinami tego nie nazwala- to mikroskopijne siewki jeszcze. jesli kupowales siewki to ok, ale rosliny to nie sa a juz na pewno nie 20. Edytowane 19 Listopada 2007 przez Sathis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mat Napisano 20 Listopada 2007 Autor Share Napisano 20 Listopada 2007 .....kupowałem w sklepie Nepenti.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Kupiłeś to jako 20 roślin u nepenti??? Na pewno jako rośliny? Bo jak tak to ja bym reklamowała. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Jak w nepenti to wszystko wyjaśnia B) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 ja widze 4, a czy on mowi ze kupil jakies rosliny, czy ze sam wysial czy co ? bo z tego co widze to to jest jakis konkurs pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Może myślał chlopak, że jak kupił 20 nasion to będzie 20 roślin a wyrosły mu 4... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 21 Listopada 2007 Share Napisano 21 Listopada 2007 ja widze 4 roślinki moze za mała wilgotność i dlaego tak mało wykiełkowało Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilof23 Napisano 21 Listopada 2007 Share Napisano 21 Listopada 2007 no przecież to logiczne ze nie wyrosnie tyle ile powienno, 4 to i tak spox Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mat Napisano 21 Listopada 2007 Autor Share Napisano 21 Listopada 2007 (edytowane) ??? zle mnie zrozumieliscie oczywiscie kupilem nasiona,tylko ze po 2 tyg zamiast 20 wykiełkowało narazie tylko 4! :/ wg.mnie to mało, no ale to mój pierwszy wysiew. Co do sklepu, to niestety byly problemy, bo mi chyba gatunki pomylili, 2 roslinki z 3 przyszły bez korzenia(!), na dodatek prosiłem o przesyłke GLS-em a wysłałi mi zwykla pocztą i na dodatek troche zmasakrowane te rosliny przyszły, zapłasiłem dodatkowo za kuriera a przyszła mi zwykła paczka , troche nie uczciwe...Powinni mi za ta roznice w cenie jakieś 18zł, odpalic jakas gratis roslinkę, jak myslicie?opłaca sie upomnieć, czy Oni nie uwzględniają reklamacji? Edytowane 22 Listopada 2007 przez mat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 No to jak kupiłes nasiona, to pretensje, że za mało wykiełkowało miej do siebie... Jeżeli masz reklamacje co do przesylki pisz emaila Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 jesli cos jest nie tak to pisz do nich i tyle, a nasiona - pewnie cos wykielkuje jeszcze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waleń Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 hum 2 tygodnie to niewiele ciesz się ze wogle coś widać po tak krótkim czasie od wysiewu ja kiedyś już chciałem wywalać doniczkę z D. capensis (po 6tyg od wysiewu) ale stwierdziłem ze jeszcze z tydzień im dam no i w sumie po 7 tygodniach "dostałem" pierwsze siewki z 20 nasionek na początku było 6 siewek ale już po 10 tyg było ich 18 więc się nie przejmuj i czekaj. P.S. ja się doliczyłem 5 obiektów które mogą być siewkami, i czegoś co chyba będzie mchem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 Jak zagatka to jakies nagrody musiałbys dac !!! Nepenti juz nie ma ! Wyemigrowali na południe- zal.pl. Musialbys umiec pisac po czesku, a nie umiesz ! Ale pisz maila. może kase bedziesz miał, kupisz se cus za to ! Hahaha :: Ale mnie to rozbawiło Błędy to jedno, forma i to co chciałeś wyrazić drugie Btw. nie musisz umieć po Czesku ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi