Heimdall Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 Witam! 3 edycja konkursu na śmieszną fotke! UWAGA! Zanim weźmiesz udział, przeczytaj poniższe info trzy razy! W zestaw za pierwsze miejsce wchodzi: * 200 nasion - mixu rosiczek (zimnolubne, tropikalne i subtropikalne), niektóre bardzo mało znane! * 25 gemmae - mix praktycznie wszystich rosiczek pigmejkisch jakie posiadam (patrz lista roślin) Pokrywam koszt wysyłki priorytetem (2,10 zł), jeżeli ktoś chce inny list, sam musi zapłacić. Treść konkursu: Proszę umieścić fotkę swoją (nie koniecznie twarz, możesz być cały/a). I musisz to być Ty + ew. inne osoby. Jedyny i najwazniejszy warunek, to aby fotka była śmieszna :: W grę wchodzą wszelkie "zezy", nietypowe sytuacje itd... itp... Oczywiście w granicach dobrego smaku i rozsądku. Jeżeli będzie mniej niż 3 zgłoszenia, konkurs zostaje odwołany. Fotka max 1600x800! Uwaga: każdy może umieścić tutaj jeden post z maksymalnie dwoma fotkami (który można edytować do końca konkursu), inne będą kasowane! Nie komentujemy tutaj zdjeć w czasie konkursu, tylko po konkursie. W razie sugestii/pytań pisać do mnie na PW. Konkurs trwa do: 1 grudzień (!) 2007 do godziny 21:00 Nastepnie będzie sonda, a nie komisja Pozdrawiam, Maciej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koma Napisano 25 Listopada 2007 Share Napisano 25 Listopada 2007 Bo jego paczka jeszcze nie przyszła....a posty kasowano.... By nie być o nic posądzonym, np. o kumoterstwo a jednocześnie nie psuć zabawy , w razie wygranej zrzekam się nagrody na rzecz 2-go wkolejności użytkownika :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 25 Listopada 2007 Share Napisano 25 Listopada 2007 (edytowane) Miałem tedy 8 lat a teraz mam 11 :: Edytowane 2 Grudnia 2007 przez wojtek0018 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blindek Napisano 26 Listopada 2007 Share Napisano 26 Listopada 2007 ja i bałwanek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waleń Napisano 26 Listopada 2007 Share Napisano 26 Listopada 2007 (edytowane) "łyżwiarz wie że kotek odkopał prezent" - więc teraz ten niecny futrzak zostanie pożarty xD edit: dodanie małego info: ten wielki co pozera to ja a ten drugi mój brat Edytowane 26 Listopada 2007 przez Waleń Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuper Napisano 27 Listopada 2007 Share Napisano 27 Listopada 2007 (edytowane) 1 zdjęcie, bez komentarza a 2 to długa historia...(piesek był troszke wypity) Edytowane 2 Grudnia 2007 przez wuper Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bialy2007 Napisano 27 Listopada 2007 Share Napisano 27 Listopada 2007 1. Moje kochane roślinki........ 2. Ale jestem zadowolony Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senator11111 Napisano 27 Listopada 2007 Share Napisano 27 Listopada 2007 1.przymiarka do psikusa 2.przymiarka nr2 do psikusa :D Dodam że tak byłem u mojego kolegi na poczatku mnie nie rozpoznal . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PioFer Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 Zostawie to bez komentarza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gastlich Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 (edytowane) jak bylem maly : Edytowane 30 Listopada 2007 przez gastlich Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 1 Grudnia 2007 Share Napisano 1 Grudnia 2007 1 Maly zezik 2 Sliczne oczka dwa ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 2 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2007 UWAGA!! Tych których załączniki uległy utraceniu podczas przenoszenia forum, mają czas do dziś do północy na naprawienie ich Takie wydłużenie, aby kazdy miał szanse Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desireczekkk Napisano 2 Grudnia 2007 Share Napisano 2 Grudnia 2007 (edytowane) A kto tam idzie ? (na pm heimdall nie odpisywal gdy pytalem czy foty zwierzat ktore posiadam moga byc ,... wiec postanowilem wrzucic ... jak jest to niezgodne prosze o wykasowanie) EDIT: Zdjęcie raczej niezgodne z regulaminem, do rozsądzenia. Proszę nie komentować Edytowane 2 Grudnia 2007 przez koma Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 3 Grudnia 2007 Share Napisano 3 Grudnia 2007 (edytowane) tu ja prawie kazanie a tU reklama "NIE GARB SIE JEST PAJĄCZEK" \EDIT Tak jak piszecie zdjęcie raczej po terminie, ale z racji na pewien bałagan Rozsądzi to wkrótce osoba odpowiedzialna za konkurs, proszę nie komentować. Edytowane 3 Grudnia 2007 przez koma Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PioFer Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 (edytowane) Co sie dzieje z tym konkursem. Mial byc juz dawno rozstrzygniety a tu nic. Pisalem do Heimdall juz 2 razy ale sie nie odzywa. Edytowane 14 Grudnia 2007 przez MarX155 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi